UFC'nin patronu: Musk ve Zuckerberg kafes dövüşünde çok ciddi

UFC Başkanı Dana White, iki teknoloji devi arasındaki dövüşün "dünya tarihinin gelmiş geçmiş en büyük dövüşü" olacağını söyledi

(Reuters/AP)

UFC Başkanı Dana White'a göre, Elon Musk ve Mark Zuckerberg bir kafes dövüşüne çıkma konusunda "çok ciddi".

Her iki teknoloji devi de kendi sosyal medya platformlarını kullanarak dövüş üzerine anlaşmaya vardıktan sonra White'la konuşmuş.

Space X ve Tesla'nın kurucusu Musk'ın "kafes dövüşüne hazır olduğu" tweet'ini atmasının ardından, Facebook'un patronu Zuckerberg "bana konumu gönder" yanıtını verdi.

TMZ Live'da konuşan White "Her iki adam da bu konuda kesinlikle çok ciddi" dedi.

Her ikisi de bunu yapmak istiyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

White, Musk ve Zuckerberg arasındaki dövüşün, Conor McGregor ve Floyd Mayweather'ın 2017'deki crossover (farklı dövüş sporlarından rakiplerin karşı karşıya gelmesi -ed.n.) maçından elde edilen geliri gölgede bırakacağını iddia ederek sözlerini sürdürdü.

UFC Başkanı, "Bu şeyin elde edebileceği gelirin sınırı yok" dedi.

White müsabakanın tanıtımını yapmayı bile teklif etti ve bunun "dünya tarihindeki gelmiş geçmiş en büyük dövüş" olabileceğini söyledi.

Zuckerberg, geçen ay ilk jiu-jitsu müsabakasına katılmış ve hazırlık aşamasında gelecek vaat eden UFC dövüşçüleriyle antrenman yapmıştı.

Facebook patronuna cevaben Musk, perşembe günü bir konum belirledi. Musk, Twitter'da bu karşılaşmaya ilişkin haberlere Nevada'daki UFC Apex merkezine atıfta bulunarak "Vegas Octagon" sözleriyle yanıt verdi.

Meta sözcüsüyse The Verge'e yaptığı açıklamada Zuckerberg'ün yanıtının bir şaka olmadığını doğrulayarak "her şey çok açık" dedi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/sport

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU