Breaking Bad'in yıldızı oyunculuğu bırakacağı tarihi açıkladı

"Eşimle aramızda bir eşitlik yok. Bunu dengelemek istiyorum. O bunu hak ediyor"

Bryan Cranston'ın 2008 ile 2013 arasında 5 sezon boyunca rol aldığı Breaking Bad, tüm zamanların en iyi dizilerinden biri olarak gösteriliyor (AMC)

Bryan Cranston, lisede kimya öğretmeniyken uyuşturucu baronuna dönüşen Walter White'ı canlandırdığı Breaking Bad sayesinde bir neslin en ikonik oyuncularından biri haline geldi.

Vince Gilligan tarafından yaratılan dizinin 2013'te sona ermesinden bu yana Cranston, Godzilla, Düzenbaz Pete (Sneaky Pete), Sayın Yargıç (Your Honor) ve Trumbo da dahil olmak üzere birçok yapımdaki önemli rolün daha altından başarıyla kalktı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak 67 yaşındaki yıldız artık emekli olmak istediğini söyledi ve oyunculuğu bırakmak istediği tarihi açıkladı. Ünlü oyuncu, 2026'da oyunculuktan emekli olmaya hazır olduğunu söyledi. 

Cranston, kariyerinin başladığı 1980'den bu yana 167 yapımda rol aldı.

Cranston, GQ'ya verdiği ve dün yayımlanan röportajda, yıllardır hayatını kariyeri etrafında döndürmek zorunda kalan eşi Robin Dearden'la daha fazla zaman geçirmek istediğini söyledi.

"Paradigmayı bir kez daha değiştirmek istiyorum. Son 24 yıldır Robin hayatını benim peşimde sürdürdü" diyen Cranston, sözlerini şöyle sürdürdü:

Artı bir oldu, bir ünlünün eşi oldu. Hayatını benimkine göre düzenlemek zorunda kaldı. Bundan muazzam bir fayda sağladı ama aramızda bir eşitlik yok. Bunu dengelemek istiyorum. O bunu hak ediyor.

Emmy ödüllü yıldız eşiyle birlikte Fransa'ya taşınmayı planladığını söylerken, Breaking Bad'deki rol arkadaşı ve yakın dostu Aaron Paul'le birlikte sahibi olduğu içki şirketi Dos Hombres'in yarısını satmayı ve yapım şirketi Moonshot Entertainment'ı kapatmayı planladığını da anlattı. 

ot-cranstonwifeap-775196645478.jpg
Bryan Cranston'ın 1989'da evlendiği 69 yaşındaki Robin Dearden, 90'ların ünlü pembe dizisi Hayat Ağacı'nda (Generations) rol almıştı (AP)


Yıldız oyuncu, tüm bunların eşiyle birlikte ateş başında rahatlayabilmeleri, şarap içebilmeleri ve senaryo okumak zorunda kalmamaları için olduğunu söyledi.

Bu deneyimi yaşamak istiyorum. Günübirlik gezilere çıkmak, şöminede ateş yakmak, yeni arkadaşlarla şarap içmek ve senaryo okumamak istiyorum.

Cranston sözlerine şunları da ekledi: 

Bu risk almakla ilgili. Ben bu duyguya alışkınım: Bilmeme duygusuna.


Independent Türkçe, Insider, GQ

DAHA FAZLA HABER OKU