Taylor Swift ve Matty Healy ayrıldı: "Büyük aşk" 33 gün sürdü

Çiftin ilişkisi ilk olarak 3 Mayıs'ta, tabloid gazetesi The Sun'ın "iki şarkıcının deli gibi aşık olduğunu" bildirmesiyle gündeme gelmişti

Healy ve Swift, 2014'te birbirinin konserlerine katılmış ve telefon numarası alışverişi yapmıştı ancak Healy 2015'te yaptığı açıklamada söylentilerin asılsız olduğunu ileri sürmüştü (AP/Reuters)

Ünlü şarkıcı Taylor Swift ve kendisi gibi müzisyen sevgilisi Matty Healy, ayrılık kararı aldı. Çiftin ilişkisi sadece 33 gün sürdü.

Ayrılık haberini isimsiz bir kaynağa dayandırarak ilk veren TMZ oldu ve Swift'in yeniden "bekar" olduğunu duyurdu.

Entertainment Tonight da aynı haberi verdi ve kendi kaynağının "Taylor ve Matty ayrıldı. İkisi de son derece meşgul ve birbirleriyle gerçekten uyumlu olmadıklarını fark ettiler" açıklamasına yer verdi.

People da haberi manşetten verdi ve kaynağının şu sözlerini yayımladı:

Taylor onunla iyi vakit geçiriyordu ama bu sıradan bir şeydi. Artık romantik bir ilişkileri yok.

33 yaşındaki Swift ve rock grubu The 1975'ın solisti Healy arasındaki ilişki ilk olarak 3 Mayıs'ta, Britanya'nın tabloid gazetesi The Sun'ın "iki şarkıcının deli gibi aşık olduğunu" bildirmesiyle gündeme gelmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sadece iki gün sonra Healy, Swift'in Nashville'deki Eras Turnesi kapsamındaki konserinde seyirciler arasında görüntülenmişti. Takip eden haftalarda Healy ve Swift, New York'ta birlikte kameralara yakalanmıştı. Çift son olarak 25 Mayıs'ta birlikte görülmüştü.

Healy, grubu The 1975'n At Their Very Best turnesinin bir sonraki ayağını tamamlamak üzere Avrupa'ya döndü. Swift'in Eras Turnesi de ABD'nin Michigan eyaletinin Detroit kentinde devam edecek.

İki müzisyen ilk kez 2014'te bir araya gelmiş, ancak Healy o dönemde aralarındakinin "küçük bir flört" olduğunu söylemişti.

Swift, Healy'den önce 6 yıl boyunca oyuncu Joe Alwyn'le beraberdi. Healy de şarkıcı Halsey ve FKA Twigs'le ilişki yaşamıştı. 

Öte yandan Matty Healy, geçen hafta sonu Danimarka'da verdiği konser sırasında bir güvenlik görevlisini öpmüştü.


Independent Türkçe, Insider, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU