Johnny Depp'in kızı, skandal yaratan dizideki çıplak sahneleri savundu

5 Haziran'da gösterime girecek dizi, Cannes'daki prömiyerinde 5 dakika ayakta alkışlanmıştı

Depp'in başrolde olduğu The Idol'ın yönetmeni işi bırakmış ve dizinin çalışma ortamındaki sorunlarla ilgili haberler yayımlanmış (AFP)

Johnny Depp'in kızı Lily-Rose Depp, rol aldığı yeni dizi The Idol'daki karakterinin "çıplaklığını" savundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

23 yaşındaki oyuncu, Euphoria'nın arkasındaki beyin Sam Levinson'ı, yeni dizisini "tecavüz fantezisine dönüştürdüğü" suçlamalarına karşı destekledi.

Depp, People'a dizinin müstehcenliğinin, şarkıcı olmak isteyen ana karakter Jocelyn'in canlandırılmasında "çok önemli" olduğunu söyledi.

Depp, Cannes Film Festivali'nde "Jocelyn doğma büyüme sanatçı" dedi ve ekledi:

Ve bence bu onun hayatının her yönünü kapsıyor, sadece profesyonel hayatını değil. Örneğin giyinme şekli, size her zaman bir şeyler anlatmaya ya da kendini bir şekilde ifade etmeye çalışması. Ayrıca karakterin zaman zaman fiziksel çıplaklığının, onda duygusal olarak gördüğümüz çıplaklığı yansıttığını düşünüyorum. Bana bu karakterin yaratımına ve kendini nasıl ifade ettiğine gerçekten dahil olma ayrıcalığı verildi.

Depp, diziyi Cannes'da izleyicilerle birlikte seyretmenin "inanılmaz" olduğunu söylerken, "Çok güzel bir kutlama ve birlikte yaşadığımız her şeyin doruk noktası" ifadelerini kullandı.

Drama, 5 Haziran'da gösterime girmeden önce prömiyerini yaptığı Cannes'da 5 dakika boyunca ayakta alkışlanırken, 38 yaşındaki yaratıcısı Levinson bu durum karşısında şunları söyledi: 

Bir aile kazanmış gibi hissediyorum.

Gerçek adı Abel Tesfaye olan 33 yaşındaki The Weeknd'in bir tarikat liderini canlandırdığı dizi, içerdiği müstehcen sahneler nedeniyle pek çok eleştiri almıştı.


Independent Türkçe, Daily Mail, People

DAHA FAZLA HABER OKU