Platformlarda gösterime girmesi beklenen heyecan verici 11 Kore dizisi

Merakla beklenen Kore yapımları arasında izlenme rekorları kıran Squid Game'in yeni sezonu da var

Netflix, Güney Kore yapımlarına gelecek 4 yılda 2,5 milyar dolar yatırım yapılacağını duyurmuştu (ScreenRant)

2023 ve sonrasında yayımlanacak heyecan verici Kore yapımları arasında yepyeni diziler, uzun zamandır beklenen devam sezonları ve popüler kültüre hakim olan hit yapımların devam bölümleri yer alıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2022'de aralarında All of Us Are Dead, Extraordinary Attorney Woo ve The Glory'nin de olduğu pek çok Güney Kore dizisi, farklı platformlarda yayımlandı. 2023'ün ilk çeyreğinde de The Glory'nin ikinci bölümü, Payback ve Black Knight gibi diziler de izleyicilerin beğenisini kazandı.

Yeni hikayelerden merakla beklenen devam sezonlarına kadar, işte 2023 ve 2024'te gösterime girecek en heyecan verici 11 Kore dizisi.

Bloodhounds: 9 Haziran 2023

bloodhounds-netflix-thriller-k-drama-season-1-evrything-we-know-so-far.png
Bloodhounds'un başrollerinde Woo Do-hwan ve Lee Sang-yi yer alıyor​​​​​​ (Netflix)


Aksiyon dolu bir drama olarak tanımlanan Bloodhounds, büyük bir tehdide karşı koymak için para arayışındaki bir tefeciyle ittifak kuran iki genç boksörü merkezine alıyor. Aksiyon, drama ve komedi vaat eden Bloodhounds, 9 Haziran 2023'te Netflix'te dünya prömiyerini yapacak.

The Devil: 23 Haziran 2023

The_Devil-teaser0.jpg
The Devil, ABD'de 23 Haziran 2023'ten itibaren Disney+'ta yayımlanacak.​​​​​​ (Disney+)


The Devil, Ku San-young'un babasından kalan beş büyülü nesneyle karşılaşmasını konu alıyor. Mistisizmi çok kuşaklı bir gizemle birleştiren The Devil'da Kim Tae-ri, Oh Jung-se, ve Hong Kyung rol alıyor. 

Celebrity: 2023

celeb.JPG
Dizinin 2023'ün ikinci çeyreğinde yayımlanması bekleniyor (Netflix)


Netflix'te prömiyerini yapacak olan Kore dizisi Celebrity'de ünlülerin son derece rekabetçi ve çoğu zaman tehlikeli dünyası anlatılıyor. İnternet fenomenlerinin dünyasını keşfedecek dizi, hızla kazanılan şöhretin her zaman göründüğü kadar iyi olmadığını gösterecek. Celebrity'nin yayım tarihi henüz açıklanmadı. 

Gyeongseong Creature: 2023

Gyeongseong Creature.JPG
Henüz yayım tarihi açıklanmayan dizi, 2023'ün sonlarında Netflix'te yayımlanacak (Netflix)


1945'te geçen bir dönem dizisi olan Gyeongseong Creature, gizemli bir canavarla yüzleşmek zorunda kalan genç bir çifte odaklanıyor. Korkuyu aşk hikayesiyle birleştiren Gyeongseong Creature, 2023'ün en iyi Kore dizilerinden biri olma potansiyeline sahip. 

A Time Called You: 2023

A Time called you.jpg
 A Time Called You 2023'te Netflix'te prömiyer yapacak (Netflix)


Bu dizide zaman yolculuğu aşk hikayesiyle buluşuyor. 1998'e geri giden bir kadının hikayesini anlatan Kore dizisi, Tayvan'da yayımlanan bir kitabın uyarlaması. A Time Called You'nun yayım tarihi henüz açıklanmadı. 

The Worst Of Evil: 2023

The Worst Of Evil.jpg
Dizi, 2023'ün sonlarında gösterime girecek (Disney+)


Uyuşturucu baronlarının dünyasında geçen bir suç draması olan dizi, ABD'de Disney+ üzerinden yayımlanacak. Ji Chang-wook, birden fazla ülkeyi kapsayan büyük suç operasyonuna sızan dedektif Park Joon-mo rolünde izleyicilerin karşısına çıkacak. 

Song of the Bandits: 2023

Song of the Bandits.jpg
Song of the Bandits, 2023'ün ikinci yarısında Netflix'te gösterime girecek​​​​​​ (Netflix)


20. yüzyılın başlarında geçen dönem dizisi Song of the Bandits, kendilerini Gando bölgesinde bulan farklı geçmişlere sahip bir grup haydudu takip edecek. Haydutlar, kanunsuz bir şehirde hayatta kalmak ve sevdiklerini korumak için harekete geçmek zorunda kalacak. 

D.P. Dog Day Sezon 2: 2023

D.P. Dog Day Season 2.jpg
Dizi, güçlü siyasi yorumlar ve yoğun aksiyon sahneleri içeriyor.​​​​​​ (Netflix)


D.P. Dog Day 27 Ağustos 2022'de Netflix'te prömiyerini yaptı. İzleyiciler, büyük merak uyandırarak ilk sezonun ardından, heyecanlı hikayenin devamını bu yıl içinde öğrenebilecek.

Sweet Home Season 2: 2023

sweet-home-netflix@2000x1270-1-e1605763073597.jpg
Hayranları dizinin ikinci sezonunu beklerken Sweet Home üçüncü sezonu da garantiledi (Netflix)


Neredeyse üç yıl sonra, izleyiciler nihayet Sweet Home'un devamını görecek. İnsanların canavara dönüştüğü bir dünyada Cha Hyun-su'nun hikayesini anlatan Sweet Home, ilk sezonunun prömiyerini 18 Aralık 2020'de yapmıştı. Kıyamet sonrası bir hikaye anlatan Sweet Home, Kore dizileri arasında izlenme rekorları kırmıştı.

Squid Game 2: 2024

squid game.JPG
Squid Game'in ikinci sezon duyurusu, ölümcül oyunların yepyeni bir turunu vaat etmişti (Netflix)


Squid Game'in ilk sezonunun muazzam başarısı, devam dizisinin ya da Squid Game spinoff'unun gerçekleşmesinin kaçınılmaz olduğu anlamına geliyordu. Squid Game, 12 gün içinde Netflix'in tüm zamanların en çok izlenen dizisi oldu. 12 Haziran 2022'de Netflix, Squid Game'in ikinci sezonunun hazırlandığını duyurdu. Squid Game'in yeni sezon yayım tarihi henüz açıklanmadı ancak Gi-hun'un hikayesinin bir sonraki bölümünün çekimleri 2023 yazında başlıyor.

All Of Us Are Dead 2

All Of Us Are Dead 2.jpg
Dizinin yayım tarihi henüz belli değil (Netflix)


All of Us Are Dead'in ilk sezonu 28 Ocak 2022'de Netflix'te yayımlandı ve izleyicisine basit ama büyüleyici bir zombi hikayesi sundu. Dizinin büyük kısmı zombi salgınının başladığı okulun içinde geçiyordu. Kıyametin ilk birkaç saatinde hayatta kalmak için zombiler ve insanlarla savaşmak zorunda kalan karakterleri tanıtan dizinin ikinci sezonunun çekileceği, Netflix tarafından duyuruldu. Dizide, Su-hyeok (Park Solomon), On-jo (Park Ji-hoo) ve Nam-ra'nın (Cho Yi-hyun) geri dönmesi bekleniyor.


Independent Türkçe, ScreenRant

Derleyen: Nazlı Erdol

DAHA FAZLA HABER OKU