Taylor Swift yağmurun altında sırılsıklam olsa da konserine devam etti

Pop yıldızı Kuzey Amerika'daki Eras Turnesi sırasında bazı aşırı hava koşullarına maruz kaldı

Taylor Swift, Massachusetts'in Foxborough şehrinde sahne alıyor (Augustine/TikTok)

Taylor Swift hayranları, ABD'li pop yıldızının iyi bir yağmur fırtınasını sevdiğini bilir; Swift, bunlar hakkında yeterince şarkı söyledi.

Bu yüzden 33 yaşındaki sanatçının 20 Mayıs Cumartesi gecesi Massachusetts'in Foxborough şehrindeki canlı konserini, şiddetli yağmur yağarken bile memnuniyetle sürdürmesi şaşırtıcı değildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sosyal medyada paylaşılan videolarda sırılsıklam olsa da parıldayan Swift'in, Gillette Stadyumu'ndaki izleyicilerine "bir şarkı daha" isteyip istemediklerini sorduktan sonra en son albümü Midnights'tan Karma teklisini söylemeye başladığı görülüyor.

Parçanın girişi başladığında dansçılarından birinin yardımıyla ışıltılı bir ceket giyen Swift, sırılsıklam saçlarını geriye atarken kahkahalarını tutmakta zorlanıyor.

Performans için sahnede Swift'e katılırken gülümseyen dansçılar da anın tadını çıkarıyor gibi görünüyor.

Bir hayran, TikTok'ta paylaştığı videonun açıklama kısmına "1000 şarkı için daha kalabilirdim" diye yazdı.

Başka bir hayransa yorum bölümünde "Nasıl oluyor da DONMUYOR?" diye sorarken, bir diğeri şöyle belirtti:

Çok mutlu görünüyor, çok iyi vakit geçiriyor.

Bir diğer kullanıcının da şunun gibi lojistik soruları vardı:

Mikrofon o kadar suya nasıl dayanıyor? Swift ne tür bir çizme giyiyor ki kayıp düşmüyor?

Başkaları ekibin ne kadar stresli olabileceğiyle ilgili espri yaparken, biri "Ekibin elektrikçilerinin strese girdiğini biliyorum" yorumunu yazdı.

Swift, Eras Turnesi'nin Kuzey Amerika ayağında pek çok aşırı hava koşuluyla karşılaştı. Bunların arasında tepesinde gök gürültüsü ve şimşekler çakarken üç buçuk saatlik şarkı listesini sergilediği memleketi Nashville de var.

Performansın yaklaşık bir saati geride kalırken şiddetli bir yağmur başladığında Swift, 70 bin kişilik seyircisine sadece bunun "resmen yağmur konseri" olduğunu söyleyip performansına devam etmişti.

Swift "Bu hepimizin birlikte yaptığı bir şey. Bağ kurmamızı sağlayan bir deneyim gibi. Bu gece hepimiz buradan 5 araba yıkamasından geçmiş gibi çıkacağız... Millet 'Neredeydin sen? Birkaç savaşta mı?' falan diyecek. Ve siz de 'Hayır sadece Eras Turnesi'ne gittim. Sorun yok' falan diyeceksiniz" diye eklemişti.

Pek çok hayranı şarkıcının "karizmasını" ve olumsuz hava koşullarına rağmen konseri sürdürme "istekliliğini" takdir etmişti.

Swift'in Nashville konserinden sonra bir hayranı "Profesyonellik seviyesi ve hayranlarına duyduğu saygı onu daha da çok sevmemi sağlıyor... O var ya, gerçek bir sanatçı lan" diye yazmıştı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU