İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Benim bulunduğum yerde o kadehler kalkmaz be kardeşim

Akşener,“Biz seçimi kazandığımızda, şampanya ile kutlayacakmışız. Bunu söyleyen ahmaklar da benim kim olduğumu bilirler. Benim bulunduğum yerde o kadehler kalkmaz, be kardeşim” dedi

Fotoğraf: ANKA 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Şanlıurfa’da seçim koordinasyon merkezi açılışına katıldı. Burada vatandaşlara seslenen Akşener’in gündeminde siyasetin dili vardı. AK Parti’nin kullandığı dili eleştiren Akşener şunları söyledi:

Uzun bir zamandır Türkiye bunu yaşamıyor. Siz Şanlıurfa’nın içinde bile dörde, beşe bölünmeye gayret edilen bir dille karşı karşıyasınız. Yani bu nedir? Şuculuk, buculuk üzerinden birbirimizin karşısına dikilen insanlar haline getirildik. Bu, bugünkü siyasi iktidarın işine yaradı. Sanki savaşa gidiyormuşuz gibi konuşuluyor.

Ben yedi yaşından beri, beş vakit namaz kılan hacı bir kadınım. Biz seçimi kazandığımızda, şampanya ile kutlayacakmışız. Yahu, namaz kılan bir insan, alkolün tadını bilmez. Bunu söyleyen ahmaklar da benim kim olduğumu bilirler. Benim bulunduğum yerde o kadehler kalkmaz, be kardeşim. Böyle bir şey olmaz.

 “Oylarınızı çantada keklik saydırmayın”

Sel oldu burada. Sayın Kılıçdaroğlu ile geldik. O günden beri, garibin gurebanın hiçbir imkanının iyileşmediğini gördük. Depremde zarar gören esnafının, hiçbir imkana sahip olmadığını, çok zor durumda olduğunu söyledi arkadaşımız. Hepsini inşallah, 15 gün sonra, helal oylarınızla… Sayın Kılıçdaroğlu’na bir oy ve İYİ Parti’ye bir oy vererek; İYİ Parti’yi birinci, Sayın Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yaparak, bütün bu meselenin çözülmesini sağlayacağız. Bir oy Kemal’e, bir oy Meral’e

Savaşa gitmiyoruz, seçime gidiyoruz. Seçim, seçmen için bayramdır. Herkesi tartın. O tartınızın neticesinde; vicdanınıza, aklınıza, kalbinize hangimiz uyuyorsak, ona oy vermeyin. Oylarınızı çantada keklik saydırmayın. Sizi istismar etmelerine müsaade etmeyin.”

 

ANKA 

DAHA FAZLA HABER OKU