İlişki uzmanı, mutsuz evlilikleri bitirmenin doğru zamanını açıkladı

Paul Carrick Brunson ebeveynlere tavsiye verdi

(Pexels)

Bir ilişki uzmanı, mutsuz evliliklere sahip ebeveynleri, çocuklarının evdeki gerginlikleri fark etme ihtimalinin yüksek olduğunu belirterek uyardı.

İlişki danışmanı ve çöpçatan Paul Carrick Brunson, izleyicilerin sorularını yanıtlamak için 14 Nisan Cuma sabahı ITV'nin Lorraine programına konuk oldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Mutsuz bir evliliği çocuklar için sürdürmenin daha iyi olup olmadığını soran izleyiciye Brunson net bir şekilde hayır cevabını verdi.

Brunson "Bu zor bir soru çünkü çocuklarınız için doğru olanı yaptığınızı düşündüğünüzden evliliğinizi sürdürmeyi arzu etmenizi anlıyorum ama bu aslında çoğu zaman en iyi seçenek değil" dedi.

Mutsuz bir evliliğiniz varsa, sizi temin ederim ki çocuklarınız bunu biliyor. Muhtemelen anlaşmazlık vardır ya da belki de hiç duygu yoktur ve sizin yaptığınız şey şu: Çocuğunuz davranışlarını nasıl şekillendireceğini sizden öğreniyor. Gördükleri şey de ebeveynlerinin yaptıkları.

İlişki danışmanı şöyle devam etti:

Bu en nihayetinde depresyona, strese, anksiyeteye ve en kötüsü de ilişkilerini aynı şekilde yürütmelerine yol açar.

Bu yüzden ben böyle bir durumda boşanma taraftarıyım. Çocuğunuz için daha istikrarlı bir ortam yaratabilir ve düzgün davranış modeli sunabilirsiniz ki bu da kendini sevmektir.

Başka bir izleyicinin, bir ilişkiyi bitirmenin doğru zamanı sorması üzerine Brunson "Bu soruyu soruyorsanız ve bu ilişkide olmak istemiyorsanız, muhtemelen durum çok ağır hale gelmiş" dedi.

Suçluluk duyduğunuz için bir ilişkiyi sürdürmeyin. Popüler kültür bize hayattaki en kötü şeyin yalnız kalmak olduğunu hissettirir. Hayır. Hayattaki en kötü şey bir ilişki içindeyken yalnız olmaya devam etmektir.

Married At First Sight UK ve Celebs Go Dating'in sunucularından biri olarak tanınan uzman, Jamie Oliver'ın, eşi Jools'la nikah tazelemesinin ardından nikah tazeleme üzerine de konuştu.

TV programcısı şefin nikah tazelemesiyle ilgili sevdiği şeyi açıklayan Brunson, Oliver'la Jools'un bunu 5 çocuklarının önünde gerçekleştirme kararının "iyi davranış modeli" sunacağını söyledi.

Brunson "Sonuçta başarılı bir evliliğin çok çaba göstermekten, zor zamanlardan geçerken uzlaştığınızdan emin olmaktan, kaliteli zaman geçirmekten başka sırrı yok. Güçlü bir evliliğin tek 'sırrı' bu" diye ekledi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU