Nicolas Cage bazı hayranlarının kendisini havalimanında tokatladığını söyledi

"Bu, işin bir parçası"

Ay Çarpması, 80 milyon dolar hasılata ulaşmıştı (MGM)

Nicolas Cage, 1987 yapımı Ay Çarpması (Moonstruck) sebebiyle hayranlarının geçmişte birkaç kez kendisine tokat attığını söyledi. Cage, 28 Mart'ta Entertainment Tonight'ta yayımlanan röportajında "Bu, işin bir parçası" dedi.

59 yaşındaki aktör, Ay Çarpması'nda Cher'le rol almıştı. Film, Cher'in canlandırdığı Loretta Castorini'nin, nişanlısının erkek kardeşi Ronny Cammareri'ye (Nicolas Cage) aşık olmasını konu alıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bir sahnede Castorini, Cammareri'yle birlikte olduktan sonra suçluluk duyuyor. Cammareri ise Castorini'ye aşık olduğunu belirtiyor. İkonik sahnede Castorini bunun ardından Cammareri'ye iki kere tokat atıp "Kendine gel" diye bağırıyor.
 


Cage, filmin ardından uzun bir süre hayranlarının kendisini tokatladığını kaydetti:

Havalimanına giderdim ve insanlar 'Kendine gel' derdi. Birkaç kez de tokat yedim. Evet tokat yedim. Bu, işin bir parçası.

Renfield'da başrolü paylaştığı Nicholas Hoult bu duruma şaşırıp "Birisi nasıl sana tokat atıp bunun sorun olmadığını düşünüyor?" diye sordu.

Cage ise şu cevabı verdi:

Belki de onları bir filmin oyuncu kadrosuna dahil edeceğimi sanıyorlardı. kim bilir?

Yönetmen koltuğunda Chris McKay'in oturduğu Renfield, yıllarca efendisi Drakula'nın (Nicolas Cage) işkencesine maruz kalan ancak ona sadakatini de sürdüren hizmetkar Renfeild'ı (Nicholas Hoult) anlatıyor.

Kan ve aksiyonun yanı sıra absürt mizahtan yararlanılan film 14 Nisan'da vizyona girecek.

 

Independent Türkçe, Entertainment Tonight, Insider

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU