Jennifer Lopez ölümden döndüğü film sahnesini anlattı

Ekip arkadaşları ünlü yıldızın tehlikeli sahnelerdeki başarısını övdü

Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, en son rol aldığı Hayalimdeki Düğün'ün (Shotgun Wedding) bir sahnesinde nasıl ölümden döndüğünü anlattı.

53 yaşındaki Lopez, filmin gösterimi yaklaşırken oyuncu arkadaşlarıyla birlikte BuzzFeed'in "Kim Kimdir" oyununa katıldı. Oyunculara, "Sete en çok kim geç kalır?", "Role en hızlı kim adapte olur?" gibi sorular soruldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ekiptekiler, "Tehlikeli sahneleri tek seferde çekme ihtimali en yüksek olan kim?" sorusunda Lopez ve Josh Duhamel'i işaret etti.

Lopez, "Bu işte epey iyiyiz sanırım" diyerek arkadaşlarına katıldı fakat hemen ardından ölüm tehlikesi atlattığı günü hatırladı:

Nerdeyse uçurumdan düştüğüm gün hariç!

Ünlü yıldız, söz konusu sahneyi şöyle anlattı:

Filmin bir sahnesinde gelinliğim arabanın tekerleğine sıkışıyor ve onunla birlikte uçurumdan düşecek gibi oluyordum. O sahnede eteğim gerçekten arabanın tekerleğine sıkıştı ve kurtulamadım. Arabayla birlikte ben de gidiyordum. Josh'a baktım ve 'Lütfen gitmeme izin verme' diye yalvardım. Josh da panikle 'Tuttum seni, tuttum seni!' diyordu.

Lopez, rol arkadaşıyla birlikte son anda kurtulduklarını ve kazayı hasarsız atlattıklarını ekledi.

Romantik komedi türündeki Hayalimdeki Düğün, konuklardan birinin rehin alındığı zorlu bir düğünü ekranlara getiriyor.

Lopez ve Duhamel'in yanında filmde Jennifer Coolidge ve Lenny Kravitz gibi isimler de rol aldı.

Jason Moore'un yönettiği Hayalimdeki Düğün, Türkiye'de 30 Aralık'ta vizyona girmişti. Film, yakında Amazon Prime Video'da yayımlanacak.

 

Independent Türkçe, BuzzFeed, JustJared

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU