"Rolex'i Casio'yla, Ferrari'yi Twingo'yla takas ettin" diyen Shakira'ya hem markalardan hem de Pique'den yanıt geldi

Ünlü şarkıcı, iki çocuğunun babasına "Dengim değilsin" diye seslenmişti

Gerard Piqué ve Shakira'nın iki çocuğu var (AP)

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın çarşamba günü (11 Ocak) piyasaya çıkardığı son şarkısı Out of Your League (Dengim Değilsin), futbolcu eski sevgilisi Gerard Piqué'ye yaptığı göndermelerle gündeme oturdu.

Geçen yıl 35 yaşındaki Piqué'nin 45 yaşındaki Shakira'yı aldattığı ortaya çıkınca çiftin 11 yıllık ilişkisi sona ermişti.

Piqué, ayrılık haberlerinden kısa süre sonra 23 yaşındaki yeni sevgilisi Clara Chia Marti'yle görüntülenmişti.

O dönem yaptığı açıklamalarda zor günler geçirdiğinden bahsetmekten çekinmeyen Shakira, yaklaşık 4 dakikalık yeni şarkısında aşk acısını dile getirmek yerine hem Piqué'yi hem de futbolcunun yeni sevgilisini iğnelemeyi seçti.
 


Shakira, şarkıda "Sana geri dönmeyeceğim, benim için ağlama, bana yalvarma / Anladım ki seni eleştirmeleri benim suçum değilmiş" sözlerine yer verdi ve kötü günleri geride bıraktığını şöyle ifade etti:

Beni annenle komşu olarak, kapımda basın yığınıyla ve hükümetle borç içinde bıraktın / Beni incittiğini sandın ama beni daha güçlü biri yaptın / Kadınlar artık ağlamıyor, paraya para demiyor

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü şarkıcı, Piqué'nin sevgilisi için de "İyi bir insan adı var ama belli ki kulağa geldiği gibi değil" anlamına gelen İspanyolca "Tiene nombre de persona buena / Claramente no es como suena" ifadelerini kullanarak Clara Chia Marti'ye göndermede bulundu.

Ayrıca Shakira şarkıda yer yer çeşitli benzetmeler yaparak kendisini Marti'yle kıyasladı. "Ferrari'yi Twingo'yla takas ettin" ve "Rolex'i Casio'yla takas ettin" ifadelerini kullanan Shakira, kendisinin Piqué'nin yeni sevgilisinden çok daha üstün olduğunu ima etti.

Şarkıda saat markası Casio'yu ve Renault'nun ürettiği araba modeli Twingo'yu ucuz ve kalitesiz anlamlarında kullanan Shakira'ya markaların cevabıysa gecikmedi.

Casio'nun İspanya hesabı şöyle bir tweet attı:

Bugün bir şarkıda CASIO'dan bahsedildiği için epeyce bildirim aldık. CASIO saatleri, klavyeleri ve hesap makineleri ömürlüktür. 


Fransız otomobil markası Renault'nun İspanya hesabıysa, şarkıdaki "Benim gibi bir dişi kurt sizin gibi erkeklere göre değil" sözlerine imada bulunarak şunu yazdı:

Senin gibi erkekler ve kızlar için. Sesi açın!

Piqué de eski sevgilisinin şarkısına tepkisiz kalmadı. Barcelona'nın eski yıldızı, dün katıldığı bir yayına Casio saat takarak çıktı ve markanın yakın zamanda kurduğu Krallar Ligi'ne sponsor olduğunu açıkladı. Ayrıca Piqué de "Casio saatler ömürlüktür" ifadesini kullandı.
 


Shakira'nın rap müzik prodüktörü Bizarrap'le işbirliği yaptığı Out of Your League, YouTube'da 24 saat içinde 63 milyon defa izlendi ve ilk gününde en çok dinlenen Latin şarkısı oldu.

 

Independent Türkçe, Billboard, The Guardian

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU