Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven'in oyuncuları, katili nasıl öğrendiklerini anlattı

"Rian Johnson, diğer yönetmenlerden farklı"

Bıçaklar Çekildi'nin (Knives Out) devam filmi Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven (Glass Onion: A Knives Out Mystery) geçen günlerde Netflix'te gösterime girdi.

Devam filmini de ilkinde olduğu gibi Rian Johnson yazıp yönetti. Daniel Craig'in Benoit Blanc karakterini yeniden canlandırdığı filmde Edward Norton, Kathryn Hahn, Jessica Henwick, Madelyn Cline ve Kate Hudson gibi oyuncular da yer alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven, her ne kadar ilk filmden bağımsız ilerlese de konunun merkezinde yine gizemli bir cinayet var.

Filmin oyuncularından Jessica Henwick ve Madelyn Cline, katilin kim olduğunu nasıl öğrendiklerini anlattı.

ComicBook.com'a konuşan oyuncular, Johnson'ın diğer yönetmenlere kıyasla farklı bir tutum sergilediğine değindi.

Henwick, pek çok yönetmenin filmlerin finalini gizli tutmak için son güne kadar senaryoyu parça parça verdiğini ama Johnson'ın böyle yapmadığını söyledi. Peg karakterini canlandıran oyuncu, "Bu, çok garipti" dedi.

Cline de, "Evet, katili senaryodan öğrendik. Rian bizden hiçbir şey saklamadı" diye ekledi.

Bunu Johnson'ın da eskiden oyuncu olmasına bağlayan Henwick şöyle devam etti:

İşlerimin çoğunda senaryoyu son güne kadar saklarlardı, sonu hep sürpriz olurdu. Rian da eskiden oyuncuydu. Başından öğrenmenin ne kadar önemli olduğunu biliyor.

Yönetmen Johnson, geçen günlerde verdiği bir röportajda Bıçaklar Çekildi'nin devam filmlerine sıcak baktığını belirtmişti.

Ünlü yönetmen, hikayeyi devam ettirmenin yanında Benoit Blanc'in geçmişinin işleneceği bir film de çekilebileceğini söylemişti.

 

Independent Türkçe, ComicBook, ScreenRant

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU