James Cameron: Kate Winslet, Titanik'te travmatize oldu

Winslet daha önce Cameron'la çalışmanın zaman zaman "gerçekten korkutucu" olduğunu söylemişti

(Reuters)

James Cameron, Kate Winslet'ın Titanik'i (Titanic) çektikten sonra "biraz travmatize olduğunu" düşündüğünü söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Winslet, Cameron'ın 1997 tarihli gişe canavarı filminde Leonardo DiCaprio'nun canlandırdığı Jack'in karşısında Rose karakterini oynamıştı. Ünlü aktris o sırada 22 yaşındaydı.

Oyuncu ve yönetmen, gelecek haftalarda vizyona girecek, 2009 yapımı Avatar'ın merakla beklenen devam filmi için yeniden bir araya geliyor.

Winslet'ın, Titanik zamanı Cameron'la tekrar çalışmakla ilgili tereddütlerini dile getirdiği göz önüne alındığında, yeniden bir araya gelmeleri biraz sürpriz oldu.

Radio Times'a konuşan Cameron, Winslet'la Titanik'i çekmeyi değerlendirirken, "Bence Kate, yapımın büyüklüğü ve buradaki sorumluluğu nedeniyle Titanik'ten biraz travmatize olarak çıktı" dedi.

Öte yandan Cameron, Winslet'ın çekincelerine rağmen "İkimiz de zaman içinde yeniden birlikte çalışmaya, hayatlarımızın ve kariyerlerimizin bu noktasında diğerinin ne durumda olduğunu görmeye heveslendik" dedi.

Yönetmen, "Sette çok ön planda ve sorumluluk alan biri. Filmin yapımcısının o olduğuna yemin edebilirdiniz!" diye devam etti.

Titanik'in gösterime girmesinin ardından Winslet, Cameron'ın "sinirli" olduğunu söylemiş ve "Jim'le tekrar çalışmam için bana çok para ödemeniz gerekir" diye eklemişti.

Mare of Easttown yıldızı, çekimler sırasında Cameron'dan "gerçekten korktuğunu" da söylemişti.

Yakın zamanda verdiği bir röportajda ilk baştaki çekincelerine rağmen Cameron'la tekrar çalışmayı tercih etmesinden bahseden Winslet, yönetmenin "artık çok daha sakin" olduğunu açıklamıştı.

Radio Times'a yaptığı açıklamada, Winslet'in bu gözlemine katılıyor gibi görünen Cameron da bir zamanlardaki haline kıyasla "şimdi çok daha yumuşak" olduğunu söyledi.

Suyun Yolu (The Way of Water), Cameron'ın 2028'e kadar her iki yılda bir yayımlayacağı 4 Avatar devam filminden ilki.

Avatar: Suyun Yolu'nun ilk eleştirisi, filmin ön gösterimine katılan Guillermo del Toro aracılığıyla The Independent'ta yayımlandı.

Film, 16 Aralık'ta üç boyutlu olarak sinemalarda gösterime girecek.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU