Kim Kardashian, Cadılar Bayramı kostümünü paylaştı: "Selam Marvel"

Hayranları övgüyle, Kardashian'ın bu kostümünün şimdiye kadarki "favori kostümleri" olduğunu söyledi

(Reuters)

Kim Kardashian, 2022 Cadılar Bayramı kostümünü resmen halka açtı.

SKNN kurucusu 30 Ekim Pazar günü, dümdüz geriye taranmış kızıl saçlar, mavi vücut boyası ve sarı kontakt lenslerle tamamladığı X-Men karakteri Mystique kılığındaki fotoğraflarını yükledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kardashian bu görünümünü Twitter'da "Selam Marvel" diye yazarak sergilerken hayranları övgüyle, Kardashian'ın bu son Cadılar Bayramı kostümünün şimdiye kadarki "favori kostümleri" olduğunu söyledi.

Kardashian'ın kıyafeti, şekil değiştiren karakterin görünümünü taklit etmek için protez kabartmaları ve pulları olan parlak mavi bir lateks takımdan oluşuyor. Kardashian görünümünü mavi, sivri burun stiletto giyerek tamamlamış.

Bir Twitter kullanıcısı videonun altına "Bu inanılmaz" diye yorum yaptı.

Mystique kılığındaki Amerikalı sosyetik ünlünün ikinci videosunun altınaysa bir başka takipçisi "Yaptıkların arasında en sevdiğim cadılar bayramı kostümlerinden biri" diye yazdı.
 

Kim Kardashian
Kim Kardashian, 2022 Cadılar Bayramı için X-Men karakteri Mystique'e dönüştü (Instagram/@kimkardashian)​​​​​​​


Mystique ya da Raven Darkhölme karakteri ekranda, Jennifer Lawrence (X-Men: Birinci Sınıf [X-Men: First Class]) ve Rebecca Romjin (X-Men) gibi oyuncular tarafından canlandırılmıştı.
 


Kardashian, kendi Mystique kıyafetini sergiledikten sonra P. Diddy'nin Batman kötü karakteri Joker kılığına girdiği bir videoyu da Instagram Hikayeleri'nde paylaştı.

Kim, bu yıl Cadılar Bayramı için el yükselten tek Kardashian değildi.

Kim'in güzellik ürünleri girişimcisi olan küçük kardeşi Kylie Jenner, Cadılar Bayramı Haftasonu'nu (Halloweekend) 28 Ekim Cuma günü, 1935 tarihli bilim kurgu-korku filmine adını veren Frankenstein'ın Gelini (Bride of Frankenstein) kılığında ürkütücü bir sezon müjdeleyerek başlattı.

Bu arada Kendall Jenner da bu yılki Cadılar Bayramı kostümü için ilham kaynağı olarak Oyuncak Hikayesi (Toy Story) karakteri Jessie'yi seçti.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU