Palalı Sabri azmettirici olduğu iddiasıyla aranıyor

Gezi olayları sırasında elinde palayla göstericilere saldıran ve kamuoyunda ‘Palalı Sabri’ olarak tanınan Sabri Çelebi, bu kez de kuzenin vurulması olayında azmettirici olduğu iddiasıyla aranıyor

Sabri Çelebi, Türkiye kamuoyunda Gezi Parkı olayları sırasında çekilen görüntüleri sayesinde tanındı. Elinde palayla göstericilere saldırırken görüntülenen Çelebi, daha sonra karıştığı bir olayda silahla yaralandı ve yeniden gündeme geldi.

thumbs_b_c_069c99a9102103c02060b9eb9aa6b0ce.jpg
Sabri Çelebi, Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere palayla saldırmıştı Fotoğraf: AA

Polieste, oto hırsızlığı, zorla alıkoyma silahla tehdit ve uyuşturucu gibi birçok suçtan kaydı olan Sabri Çelik, şimdi de kuzenin vurulması olayında azmettirici olduğu iddiasıyla aranıyor

Palalı Sabri’nin kuzeni Ziver Çelebi Şişli’de 5 Temmuz 2019 tarihinde evine girmek üzereyken uğradığı saldırıda yaralandı. Hastaneye kaldırılan Çelebi, kendisini kuzeni "Palalı Sabri" olarak bilinen Sabri Çelebi'nin vurdurduğunu iddia etti. Şişli’de bir eğlence mekanın işletmesi konusundaki anlaşmazlık nedeniyle kuzeniyle aralarının bozulduğunu söyleyen Ziver Çelebi'nin poliste verdiği ifadesinde, "Bu husumet sonrasında ortağım Faruk İ. vuruldu. Ondan sonra Sabri Çelebi beni defalarca arayarak tehdit etti" dediği öğrenildi.

Yaralama olayıyla ilgili olarak gözaltına alınan 7 şüpheliden 4’ü tutuklanırken, yurt dışında olduğu tespit edilen Sabri Çelebi'yi arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi. 

DAHA FAZLA HABER OKU