Margot Robbie, Harley Quinn rolünü Lady Gaga'ya devretmesi hakkında konuştu

Joker'in devam filminde sevilen karakteri Lady Gaga canlandıracak

Harley Quinn karakteri 2024'te vizyona girmesi planlanan Joker'in devam filminde ekranlara geri dönecek (Reuters / DC)

Ünlü oyuncu Margot Robbie, ekranlara uyarlandığından beri hayat verdiği Harley Quinn karakterini sıradaki filmde Lady Gaga'nın canlandıracak olması hakkında konuştu.

Robbie, DC evreninin sevilen çizgi roman ve animasyon karakterini ilk kez 2016'daki Suicide Squad: Gerçek Kötüler'de (Suicide Squad) ekrana taşımıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü oyuncu role Yırtıcı Kuşlar (Birds of Prey) ve Suicide Squad: İntihar Timi'nde (The Suicide Squad) de devam etmişti.

2019'un en başarılı filmlerinden Joker'in devam filmi Joker: Folie à Deux'de ise Harley Quinn rolüne Lady Gaga seçildi.

MTV News'a konu hakkında yorum yapan Robbie şunları söyledi:

Buna çok sevindim çünkü başından beri Harley Quinn'in harika oyuncular arasında el değiştiren bir karakter olmasını istiyordum, Batman veya Macbeth gibi. 

Role Lady Gaga'nın geçmesinden memnun olduğu belirten Robbie şöyle devam etti:

Harley'ye güçlü bir temel inşa ederek başka oyuncuların da denediği bir karakter olmasını sağlamak büyük bir onur. Ve Lady Gaga bence inanılmaz bir iş çıkaracak.

Robbie, 2021'de yaptığı başka bir söyleşide artık Harley Quinn'i oynamaya ara vermek istediğini çünkü bu karakterin çok "yorucu" olduğunu dile getirmişti.

Son dönemde çok fazla projeye imza atan Robbie'nin Christian Bale ve John David Washington'la başrollerini paylaştığı Amsterdam bu hafta gösterime girdi.

Robbie'nin Brad Pitt'le oynadığı Babil (Babylon) 20 Ocak 2023'te, Ryan Gosling'le başrolleri paylaştığı Barbie de Temmuz 2023'te seyircilerle buluşacak.

 

Independent Türkçe, MTV News, Indie Wire

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU