Jared Leto, Suicide Squad'ın çekimleri sırasında Margot Robbie'ye asla ölü bir sıçan vermediğini söyledi

"Margot Robbie'ye asla ölü bir sıçan vermedim. Bu doğru değil"

Jared Leto'nun Joker yorumu karakterin evriminde, Jack Nicholson ve Heath Ledger'dan sonraki üçüncü büyük dönüşüm olarak yorumlanmıştı (Warner Bros)

Jared Leto, Suicide Squad filminde rol arkadaşı Margot Robbie'ye bir keresinde sıçan verdiğine yönelik söylentiyi reddetti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

DC Evreni'nde Joker karakterini canlandıran ve söylentilere göre çekimler sırasında diğer başrollere Jokervari "hediyeler" veren oyuncu, GQ'yla gerçekleştirdiği söyleşide şunları söyledi:

Bu şeyin böyle kontrolden çıkması da ilginç. Margot Robbie'ye asla ölü bir sıçan vermedim. Bu doğru değil.

Aslında ona (bir şey) verdim, Toronto'da muazzam vegan tarçınlı çörekler yapan bir mekan keşfetmiştim ve bu çok sıradan bir şeydi.

2016'da Suicide Squad'ın başrollerinden Viola Davis, Vanity Fair'e Leto'nun kendisine ölü bir domuz verdiğini söylemişti.

Şimdi 'O deli mi?' diye düşünen biri olarak dehşete düşmüş durumdayım. Ancak devamında 'Kahretsin! Toparlanmalıyım' dedim. Adanmaktan bahsedersiniz ve sonra Margot Robbie'ye siyah bir sıçan gönderir. Kutunun içinde hâlâ hayattaydı. (Margot) çığlık attı ve sonra kutuyu kapattı.

Nitekim oyuncu yeni röportajda bir sıçan bulunup bulunmadığından hiçbir şekilde bahsetmedi. Ancak eğer varsa da sıçan son derece canlıymış gibi duruyor.

Joker rolünü "Shakespeare'vari" şeklinde tanımlayan Leto şunları söyledi:

Joker'i devralmak... Bu inanılmaz bir fırsat. Sanırım bu, bu neslin kötü şöhretli bir Shakespeare'vari karakterle yüzleşme biçimi. Pek çok kişi bu rolü canlandırdı, gelecekte de birçok kişi canlandıracak. Yani gerçekten yeni bir şeyler yapmak ve zorlu bölgeleri keşfetmek için bir fırsat. Ve bununla çok eğlendik.

Yönetmen Zack Snyder'ın 2017 yapımı Justice League için yeni kurgusu martta HBO Max'te yayımlanacak. İlk filmde Joker rolünde yer almayan Leto, Snyder'ın kurgusunda Joker olarak bulunacak.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Umut Can Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU