Denzel Washington: Jared Leto yeni filmde antika hareketler yapmadı

Washington, Leto'nun Küçük İpuçları filminde aşırıya kaçan herhangi bir oyunculuk yöntemi kullanmadığını söyledi

Washington filmde Joe Deacon isimli karakteri canlandırıyor (Warner Bros)

Ünlü oyuncu Denzel Washington, Jared Leto'nun birlikte yer aldıkları Küçük İpuçları (The Little Things) filminde tuhaf herhangi bir oyunculuk tekniği kullanmadığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Leto, daha önce Suicide Squad filminde canlandırdığı Joker karakterine hazırlanma süreciyle kendisinden fazlasıyla söz ettirmişti. Leto oyuncu kadrosundaki diğer isimlere canlı bir fare ve hatta ölü bir domuz göndermesiyle gündeme gelmişti.

We Got This Covered'ın haberine göre verdiği yeni röportajda Washington'a Leto'nun kendisinin yanında metot oyunculuğu tekniklerinden deneyip denemediği sorulduğunda ünlü oyuncu soruya olumsuz yanıt verdi.

Hayır bunların hiçbirini benimle yapmadı.

Washington ayrıca setteki gerilimi diri tutmak için iki oyuncunun bilerek birbirlerinden uzak durduklarını belirterek şunları söyledi:

Ondan uzak durdum. Saygılı biçimde o da benden uzak durdu. Yolun öte tarafından eğilir ya da başımızı sallardık. Gerçekten de bir gün yolun farklı taraflarından birbirimize başımızla selam verdik.

Denzel Washington ve Rami Malek'in polis memurlarını canlandırdığı ve Leto'nun da şüpheli rolünde olduğu filmin çekimlerine dair Washington, dedektiflik işini bir adım ileri götürdüğünü söyleyerek şunları ekledi:

Onu takip ediyordum, bazen dairesinin önünden ve bunu bilmiyordu.

Görünüşe göre Washington da rolüne girmek için bir dizi yöntem kullanmış. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU