102 cesedi istismar eden nekrofil katil David Fuller'a 16 yeni suçlama

David Fuller iki kadını öldürmekten ve en az 102 cesede cinsel istismarda bulunmaktan müebbet hapis cezasına çarptırıldı

David Fuller cesetleri istismar ederken kendisini kayda aldı ve iki kadını öldürdü (Kent Polisi)

En az 102 kadın ve kız çocuğunun cesedine cinsel istismarda bulunan nekrofil katil David Fuller'a 16 cinsel suç daha isnat edildi.

68 yaşındaki hastane çalışanı 1987'de Birleşik Krallık'ın Kent kontluğundaki Tunbridge Wells kasabasındaki iki ayrı olayda, 25 yaşındaki Wendy Knell'i ve 20 yaşındaki Caroline Pierce'ı ölesiye dövüp boğdu ve ardından cinsel saldırıda bulundu.

Ayrıca Aralık 2020'de tutuklanmasından önceki 12 yıl boyunca 9 yaşındaki bir kız çocuğu, 16 yaşındaki iki çocuk ve 100 yaşındaki bir kadının da aralarında bulunduğu cesetleri istismar ederken kendisini videoya çekti.

Aralık 2021'de müebbet hapis cezasına çarptırılan Fuller, morgda işlenen 16 tane daha cinsel suçlamayla yargılanmak üzere Medway Sulh Ceza Mahkemesi'nde perşembe günü video bağlantısıyla mahkemeye çıkacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Knell ve Pierce'ı öldürmenin yanı sıra Fuller, 2008 ve Kasım 2020 arasında morglardaki 78 kurbanla ilgili 44 yasal suçlama da dahil 51 suçu daha kabul etti.

Fuller kurbanlarına, 1989'dan beri elektrikçi olarak çalıştığı, şu an kapalı olan Kent ve Sussex Hastanesi'yle Pembury'deki Tunbridge Wells Hastanesi'nin morglarında saldırdı.

Saldırılar arasında bir cesede cinsel penetrasyon uygulanması, bir cesede cinsel müdahale içeren aşırı pornografik bir görüntü bulundurmak ve çocukların uygunsuz görüntülerini çekmek bulunuyor.

Yargıç Cheema-Grubb, geçen yılki mahkumiyet kararında Fuller'a "akbaba" damgası vurmuş ve "hayatının geri kalan her gününü hapiste geçireceğini" eklemişti.

Polis teşkilatı son yasal suçlamaların 2007 ve 2020 arasında gerçekleştiği iddia edilen, hepsi de ölen yetişkin kadınlardan oluşan diğer 23 kurbanla bağlantılı olduğunu belirtti.

Teşkilatın açıklamasında, "Kapsamlı ve karmaşık bir süreç sonucunda bu 23 kurbandan 13'ünün kimliği tespit edildi. Geri kalan 10 kurbanın kimliklerinin belirlenmesi mümkün olmadı fakat yasal suçlamalar hepsini kurban olarak ele alıyor" ifadelerine yer verildi.

Başka bir kurbana dair kanıt bulunamadı.

Fuller'ın suçlarıyla ilgili başlatılacak bağımsız soruşturmayı Sör Jonathan Michael yönetecek.

Soruşturma, ilki Fuller'ın Kent ve Sussex Hastanesi'ndeki eylemlerine, ikincisi de Fuller'ın eylemlerinin ülke geneline etkileri üzerine yoğunlaşan iki ayrı kısımda yürütülecek.

Ajanslardan da yararlanılmıştır



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/uk/crime

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU