Kılıçdaroğlu'dan 6'lı masa değerlendirmesi: Sonuna kadar sahip çıkacağız

CHP lideri, milletvekillerine seslendi: Kendinizi iktidar milletvekili gibi düşünün ve toplumu öyle kucaklayın

Fotoğraf: CHP

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, muhalefet partilerinin oluşturduğu 6’lı masa için “Sonuna kadar sahip çıkacağız” dedi.

Cumhuriyet’in aktardığına göre CHP lideri, , partisinin İzmir kampının son günündeki toplantıda bir dizi değerlendirmede bulundu.

Kılıçdaroğlu toplantıda 6’lı masaya ilişkin “Sonuna kadar kararlı bir şekilde yürüyeceğiz. Bu birliktelik Türkiye’nin birleşmesini, kucaklaşmasını sağlayacak. Bütün görüşlerin birbirini anlamasına neden olacak. Buna sonuna kadar sahip çıkacağız” ifadesini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

“İktidar vekili gibi davranın”

Milletvekillerine seslenen Kılıçdaroğlu’nun, “Asla gevşemeyin. Her insanımıza ulaşmaya çalışacağız. İnsanlara sorunlarının ne olduğunu soracağız. Sorunlarına cevaplarımızı, projelerimizi anlatacağız. Bugüne kadar bütün çözümleri biz inşa ettik. Şu anda göreve hazırız. Sizin göreviniz insanlara çözümlerimizi anlatıp hazır olduğumuzu hissettirmek. Bunun için yeterli projeye, bilgiye, alt yapıya sahibiz” dediği aktarıldı. 

Kılıçdaroğlu’nun iktidar vurgusu yaptığı da öğrenilirken, “Devleti yönetmeye talibiz. Kendinizi iktidar milletvekili gibi düşünün ve toplumu öyle kucaklayın” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Kılıçdaroğlu, 2 Ekim’deki 6’lı masa buluşması için bugün liderler turuna başlayacak. Kılıçdaroğlu önce DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’la görüşecek. 

 

Cumhuriyet

DAHA FAZLA HABER OKU