Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: İmralı canisinin serbest kalmasını diğer ittifak ortaklarıyla konuştu mu?

MHP lideri Bahçeli "Kılıçdaroğlu, afişin önünde poz verip 'barışacağız' demesi, tüm Türkiye'ye meydan okuma küstahlığıdır" ifadelerini kullandı

Fotoğraf: AA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Erzurum'da düzenlediği mitingde açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında cumhurbaşkanlığı seçimine değinen MHP lideri Bahçeli "Cumhur İttifakı olarak birleştik. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.

Açıklamalarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Bahçeli, "Demirtaş'ı dışarıya çıkaracağını söyleyen Kılıçdaroğlu, bu yetkiyi nereden alıyorsunuz, mahkeme misiniz, hakim misiniz? Terör suçlusunu dışarıya nasıl çıkaracaksınız. Demirtaş terörist değil mi, bölücü değil mi, hain değil mi, 37 kişinin katili değil mi? Osman Kavala casus değil mi?" ifadelerini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Senin madalya takacağın, PKK'ya müzakere teklifi olarak görülmeyecek midir?"

Bahçeli şöyle devam etti:

Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde Elazığ’a gitti, Gakkoşlar Kılıçdaroğlu’na ders verdi. Kılıçdaroğ'lunun 'Demirtaş ile Osman Kavala serbest kalsın' sözü cümle aleme gösterildi. CHP'li bir milletvekilinin utanmadan 'Türkiye maalesef Azerbaycan'a yardım ediyor' sözleri de pankartlara yansıdı. Bu pankartların hepsi doğru hatta daha fazlası vardır. Kılıçdaroğlu’nun sözleri hakaret içerikli bir iftiradır. Kılıçdaroğlu, afişin önünde poz verip 'barışacağız' demesi, tüm Türkiye'ye meydan okuma küstahlığıdır. Senin madalya takacağın, PKK'ya müzakere teklifi olarak görülmeyecek midir? Eğer kalbi kırık birisi varsa onlar şehit analarıdır. Kılıçdaroğlu kimi kandırıyorsun, herkesi kör ve ahmak mı sanıyorsunuz? Bu fotoğraf vatan haini Demirtaş'a 'seninleyim' mesajıdır. Zamanı geldiğinde hesabı sorulacaktır.

Kılıçdaroğlu, PKK'nın emellerine sarılmıştır. Bir defa da olsa dürüstçe olsa itiraf etsin. İmralı canisinin serbest kalmasını diğer ittifak ortaklarıyla konuştu mu? Böyle bir gizli ajandaları var mı? PKK’lı teröristlerin affıyla ilgili bir hazırlıkları bulunuyor mu? Sözde Kürdistan’ın kurulması hususunda ikna edildiler mi? Okyanus ötesinden kripto mesaj aldılar mı?

 

 

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU