Bahçeli: Milletimizin şikayet ve yakınmasına rağmen festival düzenlenemez

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Hele hele terör örgütlerinin eylem hazırlığı içinde olduğu festival programları asla yapılamaz" diye konuştu

Fotoğraf: AA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Etimesgut Belediyesi tarafından Türk Beyleri Kent Meydanı'nda düzenlenen "24. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali"ne katıldı.

Festivalin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutlayan Bahçeli, "Bu festivali gündemi işgal eden başka festivallerle karıştırmamak lazımdır" diye konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Kılıçdaroğlu'nun tahrik ve tacizleri yanlıştır, çok tehlikelidir"

MHP'li belediyelerin festival programlarında "edep, denge, seviye, milli ve manevi değerlerin hükmü" bulunduğunu anlatan Bahçeli, şöyle devam etti:

Son günlerde iptal edilen festivallerle ilgili fitne kazanı kaynatan, toplumu provoke eden Kılıçdaroğlu, festival görmek istiyorsa, toplum huzurunun nasıl gözetildiğini merak ediyorsa, gelsin de Etimesgut'a baksın. Belki biraz ders alır, ibret alır, aklını da başına alır. Milletimizin şikayet ve yakınmasına rağmen festival düzenlenemez. Kamu güvenliği ve toplum sağlığı dikkate alınmadan festival organize edilemez. Hele hele terör örgütlerinin eylem hazırlığı içinde olduğu festival programları asla yapılamaz. Kılıçdaroğlu'nun tahrik ve tacizleri yanlıştır, çok tehlikelidir. Festivalden fitne çıkarması büyük bir sorumsuzluktur.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, daha sonra Türk halk müziği sanatçısı Sevcan Orhan'ın festival kapsamında verdiği konseri dinledi.

 

 

 

 

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU