Gwyneth Paltrow'dan "torpil" çıkışı: "Ünlülerin çocukları iki kat fazla çalışmak zorunda"

"İnsanlar seni aşağı çekmek için hazırda bekliyor"

49 yaşındaki Paltrow, ünlü bir ailenin çocuğu olarak kendini kanıtlamanın çok daha zor olduğunu söyledi (AP)

Ünlü Hollywood yıldızı Gwyneth Paltrow, model Hailey Baldwin'in YouTube kanalındaki "Banyomda kim var?" (Who's in my bathroom) isimli video serisine konuk oldu.

Ünlü oyuncular Stephen Baldwin'in çocuğu, Alec, Daniel ve William Baldwin'in de yeğeni olan 25 yaşındaki Hailey Baldwin, yönetmen Bruce Paltrow ve oyuncu Blythe Danner'ın kızı Paltrow'a son zamanlarda yükselen "nepotizm bebekleri" tartışması hakkında ne düşündüğünü sordu.

Paltrow şu cevabı verdi:

Tanınan bir ailenin çocuğu olarak başkalarının erişemediği yerlerle bağlantınız oluyor. Yani bu açıdan oyun sahasında şartlar eşit değil.

Tartışmaya bu açıdan hak verdiğini belirten Paltrow şöyle devam etti:

Ama adil olmayan yollarla vardığınız o kapıdan bir kez girdiniz mi diğerlerinden neredeyse iki kat çalışmalısınız, iki kat daha iyi olmalısınız. Çünkü insanlar seni aşağı çekmek için, orayı hak etmediğini ya da sadece ailen sayesinde buralara gelebildiğini söylemek için hazır bekliyorlar.

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Nepotizm bebekleri ifadesi, bazı ünlülerin ailesinin çok zengin veya ünlü olması sayesinde kariyerinde ilerlediğini belirtmek için kullanılıyor. Gigi ve Bella Hadid kardeşler, Johnny Depp'in kızı Lily-Rose Depp ve Ethan Hawke-Uma Thurman çiftinin kızı Maya Hawke, son zamanlarda "nepotizm bebeği" olmakla eleştirilen ünlülerden bazıları.

Oyunculuk kariyerine 1991'de başlayan Gwyneth Paltrow, 1998'de  Aşık Shakespeare'deki (Sheakspeare in Love) rolüyle, En İyi Kadın Oyuncu dalında Altın Küre ve Oscar ödülü kazandı.

2018'den beri Justin Bieber'la evli olan Hailey Baldwin, modellik ve oyunculuk yapıyor.

 

Independent Türkçe, BuzzFeed News, E News
Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU