Erbakan: Bu aziz millet, anket ve medya tezgahlarını dağıtıyor, Yeniden Refah'ı iktidara taşıyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan "Adım adım iktidara ilerliyoruz. İnşallah milli görüş iktidarı, Yeniden Refah iktidarı yakındır" diye konuştu

Fotoğraf: AA

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan partisinin Batman 1. Olağan Kongresi'nde konuştu.

Yeniden Refah Partisinin Türkiye'nin en hızlı büyüyen partisi olduğunu belirten Erbakan, "Bu aziz millet, anket ve medya tezgahlarını dağıtıyor ve Yeniden Refah'ı, yeniden milli görüşü adım adım iktidara taşıyor." dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Erbakan, geçen ay 15 bin üye kaydıyla Türkiye'de en fazla üye kaydeden siyasi parti olduklarını anlatarak, şunları kaydetti:

Adım adım iktidara ilerliyoruz. İnşallah milli görüş iktidarı, Yeniden Refah iktidarı yakındır. Biz Yeniden Refah iktidarında laf üretmeyeceğiz, hikaye anlatmayacağız, enkaz raporu okumayacağız, milletimizin derdiyle dertleneceğiz. Kaynak paketlerimiz hazır. Milli kaynak paketlerimizi ortaya koyduk, projelerimiz hazır. 81 ilimize 681 refah projesi planımızla bunu bilimsel şekilde ortaya koyduk ve hepsinden önemlisi makam ve rakam için değil, Allah rızası için çalışan kadrolarımız hazır.

Erbakan, iktidara gelmeleri halinde tarım ve hayvancılık ile sanayi ve teknolojide gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmaları anlattı.

 

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU