Shaquille O'Neal, "gizemli bir kadınla" gittiği restoranda herkesin hesabını ödedi

NBA efsanesi, garsonlara da cömert bir bahşiş bıraktı

Shaquille O'Neal'ın tahmini serveti 400 milyon dolar (Reuters)

NBA yıldızı Shaquille O'Neal'ın “gizemli bir kadınla” akşam yemeğine çıktığı restorandaki tüm masaların hesabını ödediği bildirildi.

Pazar günü New York'taki Jue Lan Club adlı lüks restorana giden O'Neal, yanında kimliği paylaşılmayan bir kadınla birlikte akşam yemeği yedi.

Magazin sitesi Page Six'in edindiği bilgilere göre 50 yaşındaki eski basketbolcu, mekandaki bir kişiyle konuşurken yanındaki kadını flörtü olarak tanıttı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

O'Neal'ın gece sonunda restorandaki herkesin hesabını ödediği fakat kendisi mekandan çıkana kadar bununla ilgili kimseyle bilgi paylaşılmamasını söylediği bildirildi.

Restoranda yemek yiyen en az 40 masanın hesabını karşıladığı söylenen NBA efsanesinin mekana 25 bin dolar ödediği ifade edildi.

O'Neal'ın ayrıca restoran çalışanlarına da cömert davrandığı ve bugüne dek gördükleri en yüksek miktardaki bahşişi bıraktığı belirtildi. Öte yandan bahşişin ne kadar olduğuna dair bilgi paylaşmadı.

Eski basketbolcunun temsilcisi, Page Six'in yorum talebine yanıt vermedi.

1992-2011 arasında Los Angeles Lakers'tan Boston Celtics'e kadar birçok farklı takımda forma giyen O'Neal'ın adı, geçen yıl ABD'li oyuncu Annie Ilonzeh'le anılmıştı. Fakat restorandaki kişinin IIonzeh olup olmadığı bilinmiyor.



Independent Türkçe, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU