Akşener'den Erdoğan'a: Sen böyle saçmalamaya devam et, biz geldiğimizde Türk Hava Yolları yazarız

Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Artık 'Turkey' yok, 'Türkiye' var. Bundan sonra uçaklarımızın gövdesine de ‘Turkish Airlines’ değil, 'Türkiye Hava Yolları' yazacağız" sözlerine tepki gösterdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TÜRKSAT 5-B Uydusu Hizmete Alım Töreni'nde söylediği sözlere tepki gösterdi / Fotoğraf: AA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Artık 'Turkey' yok, 'Türkiye' var. Bundan sonra uçaklarımızın gövdesine de 'Turkish Airlines' değil, 'Türkiye Hava Yolları' yazacağız" sözlerine tepki gösterdi. Akşener, "Sen böyle saçmalamaya devam et, biz geldiğimizde onu da düzeltip Türk Hava Yolları yazarız. Ne de olsa az kaldı" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün TÜRKSAT 5-B Uydusu Hizmete Alım Töreni'nde yaptığı konuşmada; "Artık 'Turkey' yok, 'Türkiye' var. Bundan sonra uçaklarımızın gövdesine de 'Turkish Airlines' değil, 'Türkiye Hava Yolları' yazacağız" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan'ın bu açıklamalarına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Akşener, "Sen böyle saçmalamaya devam et, biz geldiğimizde onu da düzeltip Türk Hava Yolları yazarız. Ne de olsa az kaldı" açıklamasını yaptı.

Özkoç da tepki gösterdi: Bu saçma karardan geri dön

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç da Erdoğan'ın sözlerine tepki gösterdi.

Özkoç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ben Türk'üm derken. "I am Türkiye" mi diyeceğiz bundan sonra? Erdoğan, bu saçma karardan geri dön" dedi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU