Kalabalık bara giren keseli sıçanı ustaca çıkaran Alaskalı kadın övgüye boğuldu

Alaska yerlisi Sara Fulton bir arkadaşına, "Telefonumu tut. Ben Alaskalıyım" dedi

(Instagram/sarakalee)

Brooklyn'deki kalabalık bir bardan bir keseli sıçanı ensesinden tutarak ustalıkla çıkaran Alaskalı kadın övgüye boğuldu.

Kaybolmuş keseli hayvan, New York'un Greenpoint mahallesindeki Temkin's Bar'a girince kalabalıktan korktu ve bir çıkış yolu bulmak için etrafta koşuşturmaya başladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Olayın viral olan videosunda, ABD'nin "Son Sınırı" Alaska yerlisi Sara Fulton'ın öne çıktığı ve bir arkadaşına "Telefonumu tut. Ben Alaskalıyım" dediği görülüyor.

Fulton daha sonra telaş yapmadan hayvanı kaldırıyor ve bardakilerin tezahüratları eşliğinde dışarı çıkarıp serbest bırakıyor.

NBC New York'a konuşan Fulton, "Barın dışında arkadaşımla takılıyordum, kapı açıktı, sonra bu hayvanın hızla içeri girdiğini gördük, birbirimize baktık, şöyle düşündük 'Bu bir köpek miydi? Sıçan mı?'" dedi.

İkimiz de birbirimize baktık ve 'Bu bir sıçan için çok büyük' diye düşündük. 'Keseli sıçan olmalı'.
 


Fulton, memleketi Alaska'da büyürken edindiği tecrübenin bu alışılmadık büyük şehir hadisesiyle başa çıkmasını sağladığını söyledi.

Alaskalı kadın, NBC New York'a "Alaskalıyım ve kamp yapmaya gittiğimde kamp kurduğum yerde kara ayılar olurdu" dedi.

Bence bu sadece içgüdüseldi, öylece hayvana doğru gittim, şey gibiydim 'Hey, korktuğunu biliyorum'... sonra da 'Sorun yok, sanırım şimdi seni ensenden tutup dışarı çıkacağım çünkü senin için en az acılı yöntem bu olacak' falan dedim.

Benim için o sadece vahşi bir hayvan. Ama Alaska'da olmadığımın farkına varmam gerekti, bu her gün göreceğiniz bir şey değil.

Fulton hayvanı çıkardıktan sonra diğer müşteriler ona bir dizi içki ısmarladı.

Barmen Rachel Bessemer, "Yani herkes aklını kaçırmıştı, bunun olduğuna inanamamıştık" dedi.

Telefonumu kaptım, kimi arayacağımı bilmiyordum, 'bu, insanların yapacağı bir şey değil' diye düşündüm. Herkes Fulton'a o kadar çok içki ısmarladı ki sonrasında bir partiye dönüştü.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU