6 yıl kolundaki penisle yaşayan MacDonald: Kate Beckinsale'la çıkmak istiyorum

Britanyalı adam 2010'da enfeksiyon nedeniyle penisini "düşürmüştü"

Malcolm MacDonald, Kate Beckinsale'le vakit geçirmekten memnuniyet duyacağını söyledi (Fotoğraflar: Channel 4 - AP)

Kolundan yapay penis üretilen Malcolm MacDonald, aktris Kate Beckinsale'in dikkatini çekmesinin ardından, "Yeniden biriyle çıkmaya hazırım" dedi. 

48 yaşındaki Beckinsale perşembe Instagram hesabında, 47 yaşındaki MacDonald'ın hikayesini anlatan haberi paylaştı. 

Beckinsale'in dikkatini çekmekten memnun görünen MacDonald, The Sun'a şunları söyledi:

Yeniden biriyle çıkmaya hazırım. Neden o olmasın? Hatta ona yaşadığım yerdeki bir barda bira ısmarlayacağım.

MacDonald film yıldızıyla çıkacağı randevunun masraflarını karşılayacağını söyledi. Bu yıl gerçekleştirilen operasyonla MacDonald'ın kolundaki yapay penis alınıp kasık bölgesine yerleştirildi. 

 

 

Bununla birlikte MacDonald, Hollywood'da sudan çıkmış balığa döneceğini belirterek aktrisi Birleşik Krallık'ın Norfolk şehrine davet etti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The New York Post'ta bu hafta yayımlanan haberde MacDonald'ın başından geçenler anlatılmıştı. Britanyalı iki çocuk babası adam 2010'da bir enfeksiyon nedeniyle penisini kaybetmişti. Doktorlar daha sonra MacDonald'ın sol kolunun derisini kullanarak onun için yeni bir penis üretti. 

Cerrahlar yapay penisi daha sonra MacDonald'ın kasık bölgesine yerleştirmek istese de kanındaki oksijen yetersizliği nedeniyle operasyonu durdurdu. Yapay penis bu nedenle MacDonald'ın kolunda kaldı. 

Aynı girişim için yapılan ikinci ameliyatsa zamanlama sıkıntısı, personel eksikliği ve Kovid-19 pandemisi nedeniyle ertelendi. MacDonald, 6 yıl boyunca kolunda penisle gezmek zorunda kalsa da nihayet bu yılın başında başarılı bir operasyonla eski haline kavuştu.

MacDonald, 2020'de şunları dile getirmişti:

Beni barda gördüklerinde bunun hakkında soru soruyorlar ve tabii ki şaka yapıyorlar. Kolunda penis olan birini her gün rastlamazsınız. Tabii ki komik tarafını görüyorum. Görmek zorundayım. Başka seçeneğim yok.

 

Independent Türkçe, The New York Post, The Sun

DAHA FAZLA HABER OKU