Değişim saati bahanesiyle kısa mesafeye yolcu götürmek istemeyen taksiciyle yolcu arasındaki tartışma kamerada

Kadın yolcu, cep telefonuyla kaydettiği tartışmanın görüntülerini İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa'ya göndererek şikayette bulundu

İstanbul Beyoğlu'ndaki Şişhane semtinden, Şişli'deki Kurtuluş'a gitmek için taksiye binen bir kadın, taksici tarafından 'kısa mesafe' ve 'değişim saati' gerekçesiyle araçtan indirilmek istendi. Taksici ve kadın yolcu arasındaki tartışma, cep telefonuyla kaydedildi. 

Kadın yolcuyu aracına aldıktan sonra kısa bir mesafe giden taksici, Tarlabaşı'nda durdurduğu aracında, yolcudan inmesini istedi. Taksiciye tepki gösteren kadın, aralarında tartışma çıkınca bulundukları noktaya polis çağırdı. Taksici, yine değişim saatini bahane ederek, polisi bekleyemeyeceğini söyledi. 

Polis uyarınca yolcuyu istediği yere götürdü

Tartışmaya dahil olan vatandaşlar da taksiciye "Madem değişim saatin geldi, yolcuyu neden aldın?" diyerek tepki gösterdi. Bu sırada olay yerine gelen polis, taksiciye yolcuyu istediği yere bırakmasını söyledi. Polisin uyarısının ardından taksici, kadın yolcuyu istediği yere götürdü. 

Yolcu, cep telefonuyla kaydettiği tartışmanın görüntülerini İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa'ya göndererek şikayette bulundu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU