Özhaseki’nin sözü dinlenmedi… AK Parti’de ramazan videosu tartışması: Böyle bir paylaşıma niye gerek duyulur bilmem!

AK Parti’li Metiner’in uyarısı üzerine video kaldırıldı

Fotoğraf: Twitter

AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk’un paylaştığı video tartışma yarattı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin “Daha çok fakir, dar gelirli, muhtaç olan insanların yanında olmalarını istiyoruz” uyarısına rağmen videoda gençler, tef çalıp eğlendi.

AK Parti’li Mehmet Metiner söz konusu videonun kaldırılmasını istedi.

Metiner, “Bu paylaşımı yapan Ağrı AK Parti Gençlik Kolları başkanımız lütfen bu paylaşımı kaldırır mısınız?" dedi.

Bu tür paylaşımların AK Parti'ye zarar verdiğini savunan Metiner, "Böyle bir paylaşıma niye gerek duyulur bilmem" diye yazdı. 

FPwceFPWUAcizUP.jpeg
Metiner'in paylaşımı... Görsel: Twitter


Selçuk da gelen tepkiler üzerine paylaşımını kaldırdı. 

Özhaseki uyarmıştı: Arkadaşlarımızın, böyle bir ortamda asla bulunmamalarını istiyoruz


Belediyelerin ramazanda hediye çeki dağıtımının yanı sıra etkinlikler için de hazırlıklar yaptığını bildiren Özhaseki, “Ramazan akşamlarında yapılabilecek faaliyetler her neyse onları yapmalarını istiyoruz. Başkanlarımızın özellikle ramazan akşamında o atmosfere uygun şekilde davranmalarını istiyoruz. Tabii bazen misafir olduğunuzda bir sofrada istemediğiniz bir manzarayla da karşılaşabiliyorsunuz. Belki de ev sahipliğinin gereği olarak insanlar elinde ne varsa o masaya dökmeye, koymaya çalışıyorlar. Bundan rahatsız olsanız da bir şey diyemiyorsunuz. Biz arkadaşlarımızın, belediye başkanlarımızın böyle bir ortamda asla bulunmamalarını istiyoruz. Lüks otellerde veyahut zengin görüntülü, biraz müsriflik, israf olarak adlandırabileceğimiz sofralara asla oturmamalarını tembih ediyoruz. Bunu yaparken emin olun inancımızın bir parçası olarak bunu söylüyoruz. Daha çok fakir, dar gelirli, muhtaç olan insanların yanında olmalarını istiyoruz. Her akşam bir başka sofrada mutlaka olun. Eşinizle, dostlarınızla birlikte gidin. Gittiğiniz zaman özel olarak aileyi seçin. Onların ihtiyaçlarını tespit edin. Sadece bir iftar yapıp ayrılmayın, onların da ihtiyaçları varsa gidermek açısından her türlü desteği verin, telefonlarınızı verin, irtibatı devam ettirin istiyoruz” demişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU