Galatasaray'da Selçuk İnan'ın sözleşmesi uzatıldı

Sarı-kırmızılı kulüp, sözleşmesi biten futbolcusu Selçuk İnan'la sözleşme yeniledi

Abdürrahim Albayrak - Selçuk İnan / Fotoğraf: galatasaray.org

Galatasaray'da tecrübeli futbolcu Selçuk İnan'ın sözleşmesi 1 yıl uzatıldı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Selçuk İnan'ın sözleşmesi 2019-2020 futbol sezonu sonuna kadar uzatılmıştır. Buna göre futbolcuya ilgili sezon için 4 milyon lira net transfer ücreti ödenecektir" denildi. 

Selçuk İnan, Galatasaray'da 5 Türkiye Süper Ligi şampiyonluğu, 4 Türkiye Kupası, 4 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı. Tecrübeli futbolcu sarı-kırmızılı formayla çıktığı 318 karşılaşmada 59 gol, 64 asistlik performans sergiledi. 

Sarı-kırmızılı ekibin kaptanı Selçuk İnan, imzanın ardından şöyle konuştu: 

Hayırlı olsun. Bu aslında bir transfer görüşmesi değildi. Daha önce de konuştuk. Hocama, yöneticilerimize, Abdurrahim ağabeyime, herkese çok teşekkür ederim. Her zaman asıl olan Galatasaray'dır. Ben Galatasaray'ın kaptanıyım, bunun da bilincindeyim. Tabii ki değerler önemli. Bugün bir değere sahip çıktılar. Bence en önemlisi buydu. Birçok başarı yakaladık, burada 13 tane kupa kazandım. Bundan sonraki yıllarda gerek futbolcu olarak, gerekirse de herhangi bir departmanda görev alabiliriz. Galatasaraylıyız, Galatasaray'a gönül vermişiz.

Abdürrahim Albayrak: Allah herkese Selçuk gibi kaptan nasip etsin

İmza töreninde hazır bulunan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, sözleşmesi uzatılan Selçuk İnan'ın boş mukaveleye imza attığını söyledi. 

GS TV'ye açıklamalarda bulunan Albayrak, "Allah herkese Selçuk gibi kaptan nasip etsin. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Boş mukaveleye imza attı. 'Hocam ve başkanımla beraber ne yazarsanız yazın, benim için geçerli.' dedi. Selçuk'a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Albayrak, Selçuk İnan'ın Galatasaray kaptanı olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi: 

Yıllardır kaptanlığımızı yapan Selçuk'un ilk mukavelesinde vardım, sözleşmesi uzatılırken de varım. Bu dönem içerisinde beni hiç yalnız bırakmadı, hiçbir şekilde üzmedi. Paramız olduğu zaman verdik, olmadığı zaman veremedik. Bu konuda hiçbir zaman kapımı çalmayan Selçuk kardeşime çok teşekkür ediyorum. 'Sözleşmeyi oku' dedim, 'Okumam. Ben Galatasaray'ın kaptanıyım. Ne yazarsanız yazın, benim için geçerlidir.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU