Grimes: Elon Musk zaman zaman fakirlik sınırının altında yaşıyor

Ünlü şarkıcı, dünyanın en zengin kişisi Musk'ın bir yatak bile almadığını söyledi

Grimes, Musk'la ikinci çocuklarının adını Exa Dark Sideræl koyduklarını söyledi (AFP)

Kanadalı müzisyen Grimes yeni röportajında eski sevgilisi Elon Musk'ın zaman zaman fakirlik sınırının altında yaşadığını söyledi. 

Dünyanın en zengin kişisi Musk'ın hiç de milyarder hayatı sürmediğini dile getiren şarkıcı Vanity Fair'e, Los Angeles'ta yaşadıkları sırada yatağın bir tarafında bir delik bulduklarını açıkladı. Grimes yeni bir yatak almak yerine Musk'ın ondan kendisinin evindeki yatağı getirmesini istediğini belirtti. 

Grimes, Musk'a dair, "Yeni bir yatak bile almazdı" dedi ve şöyle ekledi:

İşler '40 bin dolarlık çok güvenliksiz bir evde kalmasak olmaz mı?' dediğim bir noktaya gelmişti. Komşuların bizi kameraya aldığı, güvenliğin olmadığı ve 8 gün üst üste fıstık ezmesi yediğim bir yer…

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

50 yaşındaki Musk, Mayıs 2020'de tüm mülklerini satacağını ve artık ev sahibi olmayacağını söylemişti. Musk'ın, şirketi SpaceX'ten kiraladığı 50 bin dolarlık, prefabrik, küçük bir evde yaşadığı düşünülüyor. 

Gerçek adı Claire Boucher olan 33 yaşındaki şarkıcı Eylül 2021'de Musk'la "kısmen ayrılmış" ancak daha sonra Tesla'nın CEO'suyla yeniden bir araya gelmişti. Musk'tan X AE A-Xii adında bir oğlu olan Grimes röportajda taşıyıcı anne aracılığıyla aralıkta bir de kız çocuklarının olduğunu açıkladı. 

Bomba etkisi yaratan röportajın ardından sanatçı, Twitter'da yaptığı paylaşımda Musk'la yeniden ayrıldıklarını dile getirdi. 

Musk'ın 27 yaşındaki Avustralyalı aktris Natasha Bassett'le çıktığına yönelik haberler şubatta gündeme gelmişti. 

 

Independent Türkçe, Insider, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU