Scarlett Johansson, Iron Man 2'de yaşadığı en büyük zorluğu açıkladı

Ünlü aktris, 2010'da film vizyona girdiğinde 26 yaşındaydı

37 yaşındaki aktris pek çok önemli filmi kariyerine sığdırmayı şimdiden başardı (Paramount)

Scarlett Johansson, Marvel Sinematik Evreni'ne (MSE) adım attığında yaşadığı en büyük zorluğu Vanity Fair'de 1 Mart'ta yayımlanan röportajda anlattı.

Dünyaca ünlü oyuncu, 2010 yapımı Iron Man 2'yle birlikte toplamda 9 Marvel filminde rol aldı. Johansson, filmlerdeki heyecan verici dövüş sahneleriyle dikkat çekti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak 37 yaşındaki Johansson, Natasha Romanoff/Black Widow karakterini üstlendiği zamandan önce "spor salonuna hiç gitmediğini" söyledi. ABD'li aktris, aksiyon sahnelerine hazırlanmak için sıkı bir çalışmadan geçtiğini ifade etti.

"Bu büyük aksiyon sahnelerine hazırlanmak için 5 haftam vardı" diyen Johansson, şöyle devam etti:

O dönemde biz bunu yaparken dublör çekimleri sürecinde nasıl en verimli olabileceğimizi, dublörlere hangi rollerin verilebileceğini ve oyuncunun pratikte neleri bilmesi gerektiğini bilmiyorduk.

Johansson sözlerini "Dolayısıyla bu devasa koreografileri yapıyordum. Daha önce bu tür şeylerle ilgili hiçbir deneyimim yoktu. Oyuncu kadrosuna dahil olduktan sonra yaşam tarzımda büyük bir değişiklik oldu" diye sürdürdü.

Hollywood yıldızı ayrıca Los Angeles'ta büyük bir spor salonuna gitmeye başladığını söyledi:

Ekipmanların hiçbirini kullanmayı bilmiyordum. Çok korkmuştum.

Johansson'ın karakteri Natasha Romanoff'a odaklanan Black Widow oyuncunun evrendeki son filmiydi. Yıldız isim bu filmin ardından Şarkını Söyle 2'nin (Sing 2) İngilizce seslendirme kadrosunda yer aldı.

 

Independent Türkçe, New York Post, Screen Rant

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU