Saadet Partili Sevim: Parti tabanımız, CHP ve HDP ile bir görünmemizden hoşnut değil

Saadet Partisi'nin Millet İttifakı içinde yer almasıyla ilgili Sevim, "İlla bir ittifakın içerisinde olacaksak bunun üçüncü bir ittifak olması gerek" dedi

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Abdullah Sevim, Kanal 42'de katıldığı programda ittifaklar konusuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Saadet Partisi’nin Millet İttifakı içerisinde yer almasıyla ilgili Sevim, "İlla ki bir ittifakın içerisinde olacaksak bunun üçüncü bir ittifak olması gerek" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sevim, oluşturulacak üçüncü ittifakın Türkiye'nin normalleşmesine büyük hizmet edeceğini söyleyerek, "Bunun partimizin geleceği açısından iyi olacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.

"Parti tabanı, CHP ve HDP ile bir görünmemizden rahatsız"

Parti tabanının CHP ve HDP ile bir algılanmasından ve görünmesinden hoşnut olmadığını savunan Sevim, sözkonusu kanaatini defalarca Genel İdare Kurulu’nda paylaştığını belirtti.

Parti yönetiminin 2023’e giden yolda nerede konumlanması gerektiğini net olarak belirlemesi gerektiğini söyleyen Sevim, “Hem ülkemizin menfaatini hem de partimizin geleceğini düşünerek karar vermemiz gerekiyor” diye konuştu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU