Vikings: Valhalla, Ragnar Lothbrok'un mirasını nasıl sürdürecek?

Yeni Viking dizisinin ilk sezonu 25 Şubat'ta yayımlanacak

Tüm dünyada büyük bir izleyici kitlesine ulaşan televizyon dizisi Vikings'deki olayların devamını anlatacak Vikings: Valhalla'nın, Ragnar'ın mirasını nasıl sürdüreceği hayranlar arasında büyük bir merak konusu. 

Vikings'in 100 yıl sonrasını konu alacak yeni dizide Ragnar'ınki kadar büyük destanlar ekranlara gelecek.

Netflix'te yayımlanacak yeni yapımda Leif Erikson, Freydís Eiríksdóttir ve Harald Hardrada gibi maceracı Vikinglerin seyahatleri, keşifleri ve savaşları işlenecek. Kattegat'tan İngiltere'ye ve hatta daha ötesine zafer ve hayatta kalma mücadelesi devam edecek. Dizi, Viking Çağı'nın nasıl sona erdiğini de anlatacak. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu açıdan Vikings: Valhalla'da Ragnar'ın miras bıraktığı fetih ve kültürel entegrasyon girişimleri farklı biçimlerde sürecek. 

Ragnar, Vikinglerin gözünü Britanya'ya dikmesini sağlamıştı. Ragnar'ın keşif tutkusu oğullarının maceraları için de emsal oluşturmuştu. Ubbe, Amerika'yı keşfe çıkmış, Bjorn de Kattegat Kralı olmuştu. 

Valhalla'nın fragmanı da bol bol savaş ve siyasi mücadelenin ekrana geleceğini vaat ediyor. 

Yeni dizi Ragnar'ın kardeşi Rollo'nun hikayesini de muhtemelen nihayete erdirecek. Rollo'nun soyundan gelecek karakterlerin bu açıdan taht kavgası için mücadele vermesi pek de şaşırtıcı olmaz. 

Valhalla'nın ilk sezonu 25 Şubat'ta Netflix'te yayımlanacak. 

 

Independent Türkçe, Screenrant

DAHA FAZLA HABER OKU