Ed Sheeran: 7 yıldır telefon kullanmıyorum

Ünlü şarkıcı, "Telefondan gerçekten ama gerçekten çok bunalmıştım" dedi

Ed Sheeran katıldığı programda telefonunu bıraktığından bu yana her şeye dair kendisini daha iyi hissettiğini söyledi (AP)

Britanyalı şarkıcı Ed Sheeran katıldığı yeni programda neden 2015'ten bu yana cep telefonu kullanmadığını açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hodinkee Radio'nun YouTube kanalında yayımlanan The Collector's Edition adlı programda Sheeran, Ben Clymer'ın sorularını yanıtladı. 

Röportajda Clymer, Sheeran'ın hâlâ telefon taşımadığından bahsederek, "Böyle bir dönemde telefonsuz yaşayabilmeniz dikkat çekici" dedi. Bunun üzerine müzisyen, "Telefon taşımıyorum. 2015'ten beri telefonum yok" ifadelerini kullandı. 

Sheeran, "Telefondan gerçekten ama gerçekten çok bunalmıştım" diye de ekledi. 

Çok fazla telefona odaklanmanın kendisini zihnen yorduğunu dile getiren Sheeran şu ifadeleri kullandı:

Diğerleriyle temasımı çok kesmedim, sadece bu teması sınırladım. Birkaç günde bir oturup dizüstü bilgisayarımı açıp bir seferde 10 e-posta yanıtlıyorum. E-postaları gönderiyorum ve bilgisayarımı kapatıyorum. Sonra hayata geri dönüyorum ve bunalmış hissetmiyorum.

Müzisyen 2015'te Instagram hesabında paylaştığı gönderide dünyaya bir ekrandan bakar hale geldiğini ve bu nedenle telefon kullanmaya ara vermek istediğini söylemişti. 

Sheeran programda sevdiklerine daha fazla vakit ayırmaktan hoşlandığını ve zihinsel sağlığının o dönemki değişiklikle iyiye gittiğini belirtti.

 

Independent Türkçe, We Got This Covered, Inc.

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU