Ed Sheeran: Taylor Swift'i bir mekana götürdüm, kimse tanımadı

"Kimse gerçekten kim olduğunu çıkaramadı"

Taylor Swift ve Ed Sheeran 2012'de New York'taki Madison Square Garden spor kompleksinde unutulmaz bir performans sergilemişti (AP)

Britanyalı müzisyen Ed Sheeran bir keresinde ABD'li ünlü şarkıcı Taylor Swift'i bir bara götürdüğünü ancak Folklore albümüyle ünlü sanatçıyı kimsenin tanımadığını açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

NME'nin haberine göre Sheeran yeni röportajında Swift ve Stormzy gibi birkaç ünlü arkadaşını Birleşik Krallık'ın Suffolk kentindeki The Station isimli mekana götürdüğünde aldığı tepkilerden bahsetti. 

KISS Breakfast isimli programa katılan Sheeran şu ifadeleri kullandı:

Stormzy'yi büyüdüğüm bölgedeki bir bara götürdüm ve oradakilerin Stormzy'yle eğlenmeye çalıştığı seferlerden biriydi fakat sonunda 'Ah hayır lütfen bunu söylemez misin' şeklinde bitmişti. Oraya bir keresinde Taylor'ı da götürdüm fakat kimse onun kim olduğunu çıkaramadı. Bir hafta sonra barın arka tarafındaki biri, 'Geçen hafta buraya Taylor Swift'i mi getirdin?' diye sordu.

Yeni albümünden Shivers isimli parçayı 10 Eylül'de yayımlayan müzisyen bu kadar çok sanatçı varken yeni şarkılar yapma konusunda hissettiği baskıdan da söz etti. 

Sheeran şöyle devam etti:

Temelde herkesten daha iyisini yapmalısınız ve sonra herkesten daha iyisini yapandan da daha iyisini yapmalısınız.

Ed Sheeran yakın zamanda dünyaca ünlü K-pop grubu BTS'le işbirliği yapmış ve Permission to Dance parçası epey ilgi görmüştü

 

Independent Türkçe, NME, Yonhap News Agency

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU