Playboy'un kurucusu Hefner'ın eski sevgilisi: Köpeğimi istismar ederken yakaladım

Ünlü işadamının eski sevgilisi Sondra Theodore şoke olduğu olaydan sonra köpeğini asla yalnız bırakmadığını söyledi

91 yaşında hayatını kaybeden Hugh Hefner'ın eski sevgilileri ve çalışanlarından bazıları işadamının sekse takıntılı olduğunu söylüyor (AP)

Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner'ın eski sevgilisi Sondra Theodore, ünlü işadamını bir keresinde köpeğine cinsel istismarda bulunurken yakaladığını iddia etti. 

A&E kanalında 24 Ocak'ta yayımlanmaya başlayan belgesel dizi Secrets of Playboy (Playboy'un Sırları), Hefner hakkında şoke edici iddiaları gündeme getiriyor. 

Eski model ayrıca işadamının herkesin seks kasetlerini çektiğini söyledi. Theodore şu ifadeleri kullandı:

Herkesi kayda almıştı. Yatak odasındaki televizyon için kullandığı iki ekrana ilk baktığımda ekrandakinin kendim olduğunu fark ettim ve 'Yuh ne yapıyorsun?' dedim. Yatak odasına başkalarını getirmeye başladığımızda bazı kızlar da aynı tepkiyi verdi.

Modele göre Hefner böyle durumlarda kaydı kapatıyormuş gibi davranıyordu ancak tepkileri ciddiye almıyordu. Theodore, "Ve belki bir hafta veya birkaç gün sonra yine kaset vardı, yani yine de yaptı " dedi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

1970'lerde ve 1980'lerde Hefner'a uşaklık yapan Stefan Tetenbaum ise patronunun ünlü kişiler dahil herkesi kayda aldığını söyledi. Tetenbaum'a göre bu kayıtlar o kişiler üzerinde Hefner'a güç sağlıyordu. 

Öte yandan Theodore, Hefner'ı bir keresinde köpeğine istismarda bulunurken yakaladığını öne sürdü. 

The New York Post'a konuşan model şu ifadeleri kullandı:

Köpeğimle yanına gitmiştim ve 'Ne yapıyorsun?' dedim, şoke olmuştum. Bunu yalnızca bir seferlik bir şeymiş gibi gösterdi ve saçmalıyordu. Ama onu köpeğimle bir daha asla yalnız bırakmadım.

Model ayrıca haftada 5 gece seks partileri yapıldığını ve uyuşturucu kullanarak bu partilere razı gelmek zorunda kaldığını belirtti. 

Hefner'ın bir diğer eski sevgilisi Holly Madison ise Hefner'ın malikanesini külte benzetti ve işadamının seks partilerinde prezervatif kullanmayı reddetiğini iddia etti. 

2017'de hayatını kaybeden meşhur işadamının malikanesi ünlü olmak isteyen genç kadınların dahil olduğu partilerle sık sık gündeme gelmişti. 

 

Independent Türkçe, The New York Post, Complex

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU