Playboy'un kurucusu Hefner'ın eski sevgilisi: "Başka kadınları yatağa atmak için beni kullandı"

Sondra Theodore, "Sekse takıntılı ve doyamayan bir adamdı" dedi

Secrets of Playboy, Hugh Hefner'ın kurduğu ışıltılı dünyanın karanlık yüzünü mercek altına alacak (A&E)

Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner'ın eski sevgilisi Sondra Theodore, 19 yaşındayken Hefner'ın kendisini kullandığını söyledi. 

Entertainment Tonight'a konuşan Theodore, ilk gösterimi A&E kanalında 24 Ocak'ta yapılacak Secrets of Playboy (Playboy'un Sırları) adlı belgesel dizinin öncesinde Hefner'la yaşadığı deneyimleri anlattı. 

"Gerçek Hugh Hefner, harika bir adam olabilirdi" diyen Theodore şu ifadeleri kullandı:

Birçok harika şey yaptı ama yıllar geçtikçe onun bu çılgınlığa sürüklenişini izledim ve sona doğru bu beni korkuttu.

Hefner'ın "sekse takıntılı" olduğunu iddia eden model, onun kendisini kullandığını dile getirdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Theodore, Hefner 50 yaşındayken tanıştıklarını ve sevgili olduklarını söyledi. O sırada 19 yaşında olan manken, 5 yıl boyunca başka kadınları da yataklarına getirmek için Hefner'ın kendisini kullandığını açıkladı. 

Hefner'ın kendisine çizdiği toz pembe dünyaya kapıldığını söyleyen Theodore, iş adamının kendisine bir keresinde, "Benimle yatmadan evimde kalabileceklerini mi sanıyorsun?" dediğini aktarıyor. 

2017'de hayatını kaybeden meşhur iş adamının malikanesi ünlü olmak isteyen genç kadınların dahil olduğu partilerle sık sık gündeme gelmişti. 

Model yıllar içinde kullanıldığının farkına vardığını belirterek şunları söyledi:

Yüzüme soğuk su çarpmış gibiydi ve bir kez gözlerimi açtığımda geri dönüş yoktu. Sorgulamaya ve birçok şeyi hatırlamaya başladım. 'Aman Tanrım, 19 yaşımdaydım' diye düşündüm. Ona duyduğum aşkı kendi menfaati için bana karşı kullanmaya nasıl cüret etmişti.

#MeToo Hareketi'nin bu tür suçlamaları paylaşmak için olanak sağladığını da sözlerine ekleyen Theodore, "Yıllarca hikayemizi ortaya çıkarmaya çalıştık ve engellendik" dedi.

 

 

Playboy sözcüsüyse suçlamalara dair şu ifadeleri kullandı:

Bugünün Playboy'u, Hugh Hefner'ın Playboy'u değil. Bu kadınlara ve hikayelerine güveniyor ve onaylıyoruz ve deneyimlerini paylaşmak için öne çıkan kişileri güçlü bir şekilde destekliyoruz. Şu anda yapabileceğimiz en önemli şey, aktif olarak dinlemek ve onların deneyimlerinden öğrenmek.

 

Independent Türkçe, Entertainment Tonight, Insider

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU