How I Met Your Father'dan eski oyunculara yeşil ışık: Sid'in barının kapısını Barney Stinson mı açacak?

Isaac Aptaker, sürpriz yumurtalara dikkat edilmesini de önerdi

 CBS'te yayımlanan How I Met Your Mother, 2005 ile 2014 yılları arasında ekranlara gelmişti (CBS)

Popüler kültürün en önemli dizilerinden How I Met Your Mother'ın spin-off'u How I Met Your Father'ın dizi sorumlusu Isaac Aptaker, hayranlara güzel bir haber verdi.

Aptaker dün yayımlanan röportajda, orijinal dizide yer alan oyuncuların How I Met Your Father'da gözükebileceğini söyledi.

Hangi karakterlerin yer alabileceği konusunda somut bir bilgi vermeyen Aptaker, iki dizinin de aynı evrende geçtiğine ve birbiriyle bağlantılı olduğuna dikkat çekti:

Karakterlerimizin geçtiği yerler, sadece en sıkı hayranların tanıyabileceği arkaplandaki rastgele karakterler ya da Neil Patrick Harris'in (Barney Stinson) bir gün Sid'in (Suraj Sharma) barının kapısından girmesi olsun… İhtimaller sonsuz.

Aptaker, 18 Ocak'taki bir açıklamasındaysa How I Met Your Father'da, ilk diziye pek çok atıf olduğunu söyledi. Dizi sorumlusu, hayranlara sürpriz yumurtalara dikkat etmelerini önerdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İlk iki bölümü Hulu'da iki gün önce yayımlanan How I Met Your Father'da Sophie'nin (Hilary Duff) çocuklarına babalarıyla nasıl tanıştığını anlatması konu ediniliyor.

Sophie'yle yakın arkadaşlarının flört uygulamalarıyla ve modern tanışma yöntemleriyle başlarından geçenler de ekranlara geliyor.

Dizide Duff ve Sharma'nın yanı sıra Christopher Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran ve Josh Peck yer alıyor.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, TVLine

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU