How I Met Your Father'ın karakterleri bir bir görsellerle anlatıldı

Görseller karakterlerin ilk sezonda karşılaşacağı sorunlar hakkında fikir sunuyor

How I Met Your Father, New York'ta yaşayan arkadaş grubunun flört uygulamalarıyla imtihanını anlatacak (Hulu)

Televizyon tarihinin en sevilen dizilerinden biri olan How I Met Your Mother'ın spinoff'u How I Met Your Father için paylaşılan yeni görseller dizideki karakterlerin kişilikleri hakkında birçok detayı açığa çıkarıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Merakla beklenen yeni dizi 18 Ocak'ta Hulu'da izleyicilerle buluşacak. Ancak ilk bölüm ekranlara gelmeden önce yayımlanan görseller hayranların karakterleri yakından tanımasına olanak tanıyor. 

Her posterde karakterlerin isimleriyle birlikte ilk sezonda ne tür zorluklarla karşılaşabileceklerine dair ipuçları yer alıyor. İlk bakışta flört sorunları ve para sıkıntısı karakterlerin tümünü etkileyecek gibi görünüyor. 

Hilary Duff'ın karakteri Sophie'nin görselinde, "hevesli fotoğrafçı", "aşkı aramaktan vazgeçmez" ve "New York'ta en yakın arkadaşı Valentina'yla yaşıyor" yazıyor. 

 

 

Francia Raisa'nın oynacağı Valentina için hazırlanan kartta ise, "Sophie'nin en güvendiği arkadaşı", "tek eşlilikte iyi değil" ve "hırslı ve başarılı stilist" nitelemeleri bulunuyor. 

 

 

Tien Tran'ın can vereceği Ellen da, "Jesse'nin kız kardeşi", "yeni bekar ve takılmaya hazır", "küçük bir kasabadan şehir kızına" diye tarif ediliyor. 

 

 

Chris Lowell'ın karakteri Jesse'nin görselindeyse "müzisyen/Uber şoförü", "en yakın arkadaşı Sid'le yaşıyor" ve "başarısız evlilik teklifi viral oldu" ifadeleri bulunuyor. 

 

 

Suraj Sharma'nın calandıracağı Sid "yakın zamanda bar aldı", "Jesse'nin ev arkadaşı" ve "nişanlısıyla uzaktan ilişki yaşıyor" diye tanıtılıyor. 

 

 

Son olarak Tom Ainsley'nin oynayacağı Charlie içinse "eski sosyete, yeni yoksul", "Britanyalı aristokrat", "Val için New York'a taşındı" deniyor. 

 

 

Yeni karakterlerin How I Met Your Mother'ın yıldızlarını aratıp aratmayacağınıysa zaman gösterecek. 

 

Independent Türkçe, Screenrant

DAHA FAZLA HABER OKU