How I Met Your Father'ın prömiyer tarihi duyuruldu

"Sıkı durun"

How I Met Your Father'ın kadrosunda orijinal diziye kıyasla çeşitliliğe daha fazla yer verildi (Screen Rant)

Televizyon tarihinin en sevilen sitcomlarından How I Met Your Mother'ın merakla beklenen spinoff'u How I Met Your Father'ın yayımlanma tarihi belli oldu.

ABD merkezli internet üzerinden yayın sitesi Hulu'da yer alacak How I Met Your Father'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, spinoff'un 18 Ocak'ta yayımlanacağı açıklandı.

Paylaşımdaki videoda orijinal dizide sık sık kullanılan "Sıkı dur" (Wait for it) şakası da yer aldı.
 


Hilary Duff'ın Sophie karakteriyle başrolde yer alacağı How I Met Your Father'da, New Yorklu bir arkadaş grubunun aşk ve dostluk ilişkileri ekranlara gelecek. 

Spinoff'ta Duff'la birlikte Francia Raisa, Tien Tran, Suraj Sharma gibi isimler de rol alacak. 

Öte yandan dizinin oyuncu kadrosundaki değişiklik, ilk dizidekinden farklı bir rota izleneceğine işaret etmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Orijinal dizi tamamen beyaz bir oyuncu kadrosuna sahipti ve başrolleri paylaşan Ted (Josh Radnor), Robin (Cobie Smulders), Barney (Neil Patrick Harris), Marshall (Jason Segel), Lily (Alyson Hannigan) gibi karakterler arasında herhangi bir LGBTQ+ birey yer almıyordu. Ayrıca karakterlerin hepsi üst ya da orta sınıftandı.

Yeni yapımdaysa beyaz olmayan oyuncular ve LGBTQ+ karakterler de yer alacak. Farklı etnik kökenlere sahip Raisa ve Sharma'nın yanı sıra Tran'ın karakteri LGBTQ+ olacak. 

Dizinin hikayesini anlatan Sophie karakterinin yaşlı haliniyse Sex and the City'deki Samantha Jones rolüyle tanınan Kim Cattrall canlandıracak.



Independent Türkçe, Screen Rant, CBR

Derleyen: Yasin Sofuoğlu

DAHA FAZLA HABER OKU