How I Met Your Father'dan ilk fragman geldi

Fragmanda Sophie'nin flört uygulamalarıyla yaşadığı sıkıntılar yer alıyor

Hilary Duff dizi hazırlıkları sürerken yaptığı açıklamada How I Met Your Mother'la How I Met Your Father'ın bağlanacağını açıklamıştı (Screenrant)

How I Met Your Mother'ın merakla beklenen spin-off'u How I Met Your Father'ın ilk fragmanı yayımlandı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hulu'da 18 Ocak'ta yayımlanmaya başlayacak dizi Hilary Duff'ın canlandıracağı Sophie karakterinin oğluna babasıyla nasıl tanıştığını anlatmasını konu alacak. 

New York'ta yaşayan Sophie ve yakın arkadaşlarının flört uygulamalarıyla ve modern tanışma yöntemleriyle başlarından geçenler de ekranlara gelecek. 

Tinder gibi uygulamalarla başı dertte olan Sophie'nin yaşadığı talihsiz olayların bir kısmına fragmanda yer veriliyor. Duff'ın karakteri videoda şu ifadeleri kullanıyor:

Kulağa çılgınca gelebileceğini biliyorum ama bu yıl 87 Tinder randevusuna gittim. Biriyle tanışmak, bağlanmak ve bunun kolay olduğunu hissetmek gerçekten zor.

The Grass Roots grubunun klasik şarkısı "Sooner or Later"a yer veren fragmanda izleyicilerin karşılaşacağı diğer karakterlere dair de bakış sunuluyor. 

 

 

Öte yandan Sophie'nin yaşlı halini 65 yaşındaki oyuncu Kim Cattrall canlandırıyor. 

Yaklaşık iki dakikalık videonun girişinde Catrall şunları söylüyor: 

Bu babanla nasıl tanıştığımın hikayesi. 2022'de anı yaşamak zordu. Her zaman bulunabileceğin başka bir yer vardı. Birlikte olabileceğin başka biri... 

Oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimlerse Christopher Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran, Suraj Sharma ve Josh Peck.

How I Met Your Father yeni yılda ekranlarda ikinci bir How I Met Your Mother fırtınası estirmeye hazırlanıyor. 

 

Independent Türkçe, The New York Post, Screenrant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU