Heidi Klum, Snoop Dogg'la nasıl şarkı yaptığını anlattı

Klum telefonla aradıktan sonra ünlü rapçi onu stüdyosuna davet etmiş

Heidi Klum ve Snoop Dogg uzun süre üstünde çalıştıkları projeyi nihayet yayımladı (Instagram/@HeidiKlum)

Alman model Heidi Klum, ABD'li rap yıldızı Snoop Dogg'la birlikte hazırladığı şarkının nasıl ortaya çıktığını anlattı. 

48 yaşındaki süper model, onlarca yıldır Snoop Dogg'un hayranı olduğunu ve birlikte iş yapmak için onu aradığını söyledi. Snoop Dogg telefon görüşmesinin ardından Klum'u stüdyosuna çağırmış ve ikili hemen işe koyulmuş. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Victoria's Secret'ın eski modeli ve Snoop Dogg'un birlikte kamera karşısına geçtiği "Chai Tea With Heidi" adlı tekli cuma yayımlandı. 

Sıradışı işbirliğine dair Klum, "Bu tamamen bir hayalin gerçekleşmesi" dedi. Söz konusu parça 2006'da piyasaya sürdüğü "Wonderland"den bu yana Klum'un ilk müzikal girişimi. 

Moda dünyasının ünlü ismi, Snoop Dogg'un 20 Ekim'deki doğum gününü kutlamak için kayıt stüdyosunda birlikte göründükleri fotoğrafı paylaşarak projeye dair ipucu vermişti.

Klum tekli fikrinin Germany's Next Top Model (Almanya'nın Bir Sonraki Top Modeli) programının finalinin ardından kendisine şovun gelecek sezonunun tema şarkısını söylemesi önerildiğinde ortaya çıktığını belirtiyor. 

 

 

Ünlü model, gerçek adı Calvin Cordozar Broadus Jr. olan Snoop Dogg'la işbirliğine dair şunları söyledi:

Konfor alanımın dışında çıkmayı ve kendime meydan okumayı seviyorum, bu yüzden kesinlikle düşündüğüm bir şeydi. Ama birlikte şarkı söylemek istediğim tek bir kişi olduğunu biliyordum.

Klum ayrıca şunları ekledi:

Büyük bir Snoop Dogg hayranıyım ve oynayacaksam da büyük oynamam gerektiğini düşündüm.

4 çocuk annesi Klum şarkının "dinleyenleri dans etmeye ve eğlenmeye ittiğini" söyledi. Ünlü modelin parçadan bir kesit paylaştığı Instagram gönderisiyse yaklaşık iki milyon beğeni aldı. 

 

Independent Türkçe, Daily Mail, The New York Post

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU