Kargo görevlisinin genç kadına saldıran pitbull'u kahramanca engellediği anlar kameraya yansıdı

Kapı kamerası görüntüleri, Las Vegas'taki bir evin dışında, Stephanie Lontz'un özverili müdahalesi olmasa çok daha kötü sonuçlanabilecek anı kaydetti

Bir pitbull olay yerine gelip saldırmaya çalıştığı sırada Lauren Ray köpeğiyle birlikte evinin verandasındaydı (Storyful)

Bir Amazon çalışanı, Las Vegas'ta evlerinin verandasında başıboş bir pitbull'un saldırı girişimine maruz kalan 19 yaşındaki bir kadın ve köpeğini savunmaya koştuğu için övgü aldı.

Stephanie Lontz'un, pitbull'la evde yaşayan Lauren Ray'in (ve taşıdığı köpeğin) arasına kahramanca girdiği olayın video görüntüleri geçen hafta viral oldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sokağındaki bir pitbull aniden ve doğrudan üzerlerine gelirken, Ray evcil köpeğiyle beraber dışarıda duruyordu. Yavru köpeğini hızla kucağına alan genç kadın, pitbull'u savuşturmayı denedi fakat pek başarılı olamadı.

Fox 5'in izniyle yayımlanan aşağıdaki videoda görüldüğü üzere, saldırgan köpeği oyalayarak Ray'in evine kaçmasına imkan tanıyan Lontz'un mucizevi müdahalesi tam da bu sırada geldi.

Olay yaşandığı sırada Amazon çalışanı, şirket ve çalışanlar için yoğun bir Noel dönemi öncesinde her zamanki teslimatlarını gerçekleştiriyordu. Ancak Lontz, saldırıyı görünce müdahalede bulunmaktan tereddüt etmedi.
 


Daily Mail'ın haberine göre Lontz, Fox 5'e açıklamasında, "Çığlıklar kendi çocuğumu düşündürdü. Kızım benzer bir durumda olsaydı, birinin fırlayıp ona yardım etmesini umardım. Bu bence anaç bile değil, basitçe yapılacak insani şey bu" dedi.

Farklı olmasını dilerdim, yani daha fazla kişinin harekete geçmesini isterdim. Bunu yapmak için orada olduğumdan mutluyum.

Lontz ayrıca, iş başındayken görev sorumluluklarının ötesine geçmesi gereken zamanlar da dahil, kargo teslimatlarındaki çok sayıda beklenmedik zorluğa da değindi.
 

amazon-çalışanı.jpg
Amazon çalışanı Stephanie Lontz (Fox 5 Las Vegas)


Amazon çalışanı, "İki gün önce bir köpek beni ısırmıştı. Ondan iki gün önce de henüz iki yaşında bile olmayan ve evde kilitli kalmış bir bebeği kurtardım" dedi.

Demek istediğim, gerçekten çok zorluk yaşıyoruz. Başka kimse yokken biz orada oluyoruz ve bazen bu hiç fark edilmiyor bile. Geçen gün yangın söndüren bir iş arkadaşım var. Yani, bazen başka kimse yokken gerçekten biz orada oluyoruz.

Ancak bu hadisede, TV kameralarına yansıyan bir anda ikili tekrar bir araya geldiğinde Ray minnettarlığını gösterdi.

"Sana teşekkür edecek kadar zamanım olmamıştı. Sarsılmıştım... Ama hayır, seni tekrar görebildiğim için çok mutluyum, bu benim için gerçekten çok şey ifade ediyor" diyen Lauren Ray, ayrıca Lontz'a bir buket çiçek verdi ve kargo çalışanını samimi biçimde kucakladı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU