Lady Gaga: Kendimi tokatlayarak doğaçlama yapmayı öğrendim

Şarkıcı ilk oyunculuk deneyiminde zorlanmasının ardından kendisini biraz hırpalamış

ABD'li şarkıcı ve aktris Lady Gaga oyunculuk kariyerinin başında doğaçlama yapmak konusunda zorlandığını, kendini "tokatlayarak" problemini aştığını söyledi.

Yeni filmi Gucci Ailesi'nin (House of Gucci) tanıtımı için BBC Radio 2'de Zoe Ball'un sunduğu programa katılan Lady Gaga, doğaçlama yeteneğini nasıl geliştirdiğini anlattı. İlk filmi Bir Yıldız Doğuyor'da (A Star Is Born) kendisini zorlayarak kamera karşısındaki becerilerini ilerlettiğini söyledi. 

Şarkıcı programda şu ifadeleri kullandı:

Bir Yıldız Doğuyor'a başladığımda doğaçlama yapmak benim için gerçekten zordu. Kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama kelimenin tam anlamıyla doğaçlama yapamadığım bir sahnenin çekimini yaptıktan sonra kendimi tokatladım ve 'Yaptığın tüm işleri bir kenara atman ve sadece orada ve o koşullar içinde olman gerekiyor' dedim. Çok hızlı öğrendim.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gaga ayrıca Gucci Ailesi'nin fragmanındaki "Baba, oğul ve Gucci Ailesi" repliğinin aslında senaryoda olmadığını ve doğaçlama olduğunu açıkladı. Aktris repliğe herkesin güldüğünü söyledi. 

Adam Driver ve Lady Gaga'nın başrollerini paylaştığı film Maurizio Gucci cinayetinin perde arkasında yaşananları işliyor. 

Yakın zamanda Adam Driver da Lady Gaga'yla birlikte yer aldığı filmdeki seks sahnesini doğaçlama çektiklerini söylemişti. 

 

Independent Türkçe, NME, Entertainment Weekly

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU