Salma Hayek, Gucci Ailesi'nde Lady Gaga'yla çektikleri çamur banyosu sahnesinin kamera arkasını anlattı

Hayek sahneyi anlatırken bir yandan da canlandırdı

Ünlü oyuncu Salma Hayek, Gucci Ailesi'nde (House of Gucci) Lady Gaga'yla olan çamur banyosu sahnesine dair konuştu.

James Corden'ın sunduğu The Late Late Show'un 18 Kasım'da yayımlanan bölümüne konuk olan Hayek, sahneyi "korkunç" diye niteledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daha önce hiç çamur banyosu yapmadığını ve Lady Gaga'nın buna çok şaşırdığını söyleyen 55 yaşındaki yıldız, şu ifadeleri kullandı:

Çıplaktık. Yani tamamen çıplak değildik altımızda bir şey vardı ama üstümüzde hiçbir şey yoktu. Olay şu ki (çamuıra) batacağımı düşünmüştüm.

Hayek, Lady Gaga'nın "Mısır kraliçesi gibi" oturup battığını ve kendisinin film için aldığı fazla kilolar yüzünden batmadığını söyledi:

Hareket edebilmek için koca popomdaki çamuru almaya çalışıyordum. Çamur daha sonra beni hareket ettirdi ve memelerim savrulmaya başladı. Gaga odaklanmaya çalışıyordu. Bense sözlerimi unuttum. Bir bacağım yukarı kalktı ve battım. Korkunçtu. Şimdiye kadar çektiğim en zorlu sahneydi.

Hayek'in sahneyi anlatırken bir yandan da canlandırması Corden ve seyircilerin kahkahalarla gülmesine neden oldu.
 


Adam Driver ve Lady Gaga'nın başrollerini paylaştığı film Maurizio Gucci cinayetinin perde arkasında yaşananları işliyor. Gucci'nin eşi Patrizia Reggiani kocasını öldürmek için tetikçi tutmaktan hüküm giymişti. Filmde Maurizio Gucci'yi Driver, Reggiani'yse Lady Gaga canlandırıyor. Hayek ise Reggiani'nin arkadaşı Pina Auriemma'ya hayat veriyor.

Gucci Ailesi, 26 Kasım'da vizyona girecek. 

 

Independent Türkçe, People, Sputnik International

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU