Meghan Markle'ın mesajları mahkemede ortaya çıktı: "Ailesi Prens Harry'i sürekli azarlıyordu"

Meghan Markle'ın mesajları ve e-postaları Londra'da görülen davada sunuldu

Prens Harry ve Meghan Markle'ın Mayıs 2018'deki düğününe katılmayan Markle'ın babası o dönem tartışma yaratmıştı (Reuters)

Sussex Düşesi Meghan Markle'ın Associated Newspapers Limited'a açtığı davada Prens Harry'nin eşi yüzünden ailesiyle yaşadığı sıkıntıların yansıdığı mesajlar ortaya çıktı. 

Londra Temyiz Mahkemesi'nin cuma yayımladığı mesaj ve e-postalara göre Prens Harry, Meghan Markle'ın babasıyla ilişkisi nedeniyle Kraliyet ailesinin "sürekli azarlamasına" maruz kalmış. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Özel hayatın ihlali gerekçesiyle Markle'ın Britanyalı yayın grubuna açtığı dava kapsamında yayımlanan belgelerde Sussex Düşesi'nin, Prens Charles'ın eşi Prens Harry'yi çiğnediğini düşündüğü açığa çıktı.

Mahkemede gündeme gelen mesajlarda Meghan Markle, eski iletişim şefi Jason Knauf'a kendisi hakkında basına röportajlar veren babası Thomas Markle'a bir not yazmak istediğini söylüyor. 

Söz konusu mesajda şu ifadeler yer alıyor:

Bunu yapmama neden olan şey Harry'nin çok acı çektiğini görmem. Babası Prens Charles'la geçirdiği haftadan ve durumu sürekli açıklamasından sonra bile ailesi bağlamı unutuyomuş gibi görünüyor. 'Meghan onun yanına gidip bunu durduramaz mı?' diye sormaya devam ediyorlar.

Sussex Düşesi mesajda sözlerini şöyle sürdürüyor:

Meseleyi anlamıyorlar bu yüzden en azından not yazarsam Harry bunu ailesine söyleyebilecek. 'Babasına bir mektup yazdı ama röportaj vermeye devam ediyor' diyebilecek. Bu şekilde hareket ederek eşimi sürekli azarlanmaktan korumuş olurum ve belki de pek mümkün görünmese de bu, babamın bir süreliğine durmasını sağlar.

Britanyalı yargıç Şubat 2019'da Markle'ın düğününden sonra babasına gönderdiği ve Associated Newspapers Limited'ın yayımladığı mektuba dair davada Markle'ın lehine karar vermişti. 

 

Independent Türkçe, People, Page Six

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU