Prens Harry ve Meghan Markle'ı New York'ta takip eden kameramanın sırrı çözüldü

Çiftin gezi sırasında kameramanlarla ve kıyafetlerine tutturulmuş mikrofonlarla görüldüğü belirtildi

Meghan Markle ve Prens Harry, New York'taki Özgürlük Kulesi'ni (One World Trade Center) de ziyaret etti (Reuters)

Prens Harry ve Meghan Markle'ın New York gezisinin, dijital yayın platformu Netflix'te yayımlanacak belgeselde kullanmak üzere kayda alındığı iddia edildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sussex Dükü ve Düşesi'nin bu hafta gerçekleştirdiği gezide yanlarında kendi kameramanlarını getirdiği belirtildi. Gezi sırasında kameramanların çiftin her adımını kayda aldığı görülmüştü. Page Six'in haberinde çiftin kameramanının, Prens Harry ve Meghan Markle 11 Eylül saldırısında hayatını kaybedenleri anmak üzere gerçekleştireceği tur için dışarı çıkarken onların önlerinden koştuğu aktarıldı. 

Çiftin gezilerini belgelemek için kendi fotoğrafçıları Matt Sayles'ı da getirdiği bildirildi. 

Bununla birlikte Prens Harry'nin ünlü Melba Friday isimli restorana uğradığı sırada mikrofon taktığının görüldüğü belirtildi. Sussex Dükü'nün boynunda ince bir kablo olduğu ve bunu daha sonra pantolonunun cebine koyduğu ifade edildi. 

 

ap.jpg
Prens Harry ve Meghan Markle, 25 Eylül'de Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun New York'taki binasını ziyaret ederken arkalarından onları bir kameramanın izlediği fark edildi (AP)

 

Öte yandan New York'ta hava epey sıcakken çiftin mikrofonları gizleyecek şekilde kışlık mont ve ceket giydiği aktarıldı. Sussex çiftine yakın kaynaklar Prens Harry ve Meghan Markle'ın Archewell vakfının arşivi için de görüntü aldığını söyledi. 

Çiftin söz konusu görüntüleri Netflix'le imzaladıkları milyon dolarlık anlaşma kapsamında gerçekleştirilecek proje için aldığı düşünülüyor. Kraliyet ailesi ve Sussex çifti arasında tartışma yaratan anlaşma dahilinde çiftin hayatına yönelik bir belgeselin hazırlanacağı öne sürülmüştü. 

Prens Harry ve Meghan Markle gezileri sırasında New York Belediye Başkanı Bill de Blasio'yla da bir araya gelmişti

 

Independent Türkçe, Page Six, New York Daily News

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU