Squid Game yıldızı geçen yıla ait deneme çekimlerini paylaştı

Güney Kore yapımı dizinin ünlü oyuncusu Jung Ho-yeon deneme çekimlerini hayranlarıyla paylaştı

Netflix'in izlenme rekorlarını altüst eden dizisi Squid Game'in yıldızlarından Jung Ho-yeon geçen yıl karakteri Kang Sae-byeok'u (oyuncu 067) canlandırdığı deneme görüntülerini sosyal medya hesabında yayımladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Squid Game'de rol almadan önce hiçbir profesyonel oyunculuk deneyimine sahip olmayan Jung dizinin başarısı sayesinde uluslararası şöhrete kavuştu. Sektöre henüz yeni adım atan oyuncuların yanı sıra deneyimli isimler de projede yer aldı. 

Hwang Dong-hyuk'un yazıp yönettiği dizinin başrolünde Güney Kore'nin en sevilen aktörlerinden Lee Jung-jae ekranlara gelmişti. Jung gibi Lee de performansıyla izleyicileri bbüyülemişti. 

Jung kısa süre önce Instagram hesabında Nisan 2020'ye ait olduğu belirtilen kamera arkası görüntülerini paylaştı. Bununla brilikte Screen Rant'in haberinde gönderide yer alan "text shoot" (metin çekimi) ifadesindeki "text"in "test" (deneme) olabileceği belirtildi. Her iki videoda da Jung, Squid Game'in renkli atmosferini yansıtan arka planın önünde poz verirken görülüyor. 

Görüntülerde 27 yaşındaki oyuncunun yanında görülen kostümlü iki karakterin de muhtemelen Ji-young (Lee Yoo-mi) ve Ali (Anupam Tripathi) olduğu belirtildi. 

Jung'un paylaşımı 15 bine yakın yorum aldı. 

 

 

Videolarda oyuncuların beden dilleriyle birçok şeyi aktarabilmesi dikkat çekti. Jung'un düşünceli tavırlarının canlandırdığı karakterin kişiliğini yansıttığı ifade edildi. 

Jung daha önce verdiği bir röportajda dizinin çekimlerinin duygusal açıdan çok zorlayıcı olduğunu söylemiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Dizinin 5. oyununu çekmek aslında korkunçtu. Set yerden yaklaşık bir metre yükseklikteydi. Oraya gerçek temperli cam koyduk ve üzerinde koştuk.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, NME

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU